Hava Durumu

'Bursa’ya ikinci kez tarih yazmak için geldim'

Bursaspor’un yeni teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Yeşil Beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan genç çalıştırıcı, “Bizden ne istenildiğinin farkındayız. Gün yeniden tarih yazma zamanı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2015 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bursa’ya ikinci kez tarih yazmak için geldim'
Bursaspor’da ikinci Ertuğrul Sağlam dönemi resmen başladı. Genç teknik adam Özlüce Tesisleri’nde kendisini 3 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Taraftara açık imza töreninde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman da hazır bulundu.  Sağlam’ın yaşadığı heyecan yüzünden okunuyordu. Sağlam konuşmasına da Özlüce Tesisleri’ne ilk geldiği günden daha büyük bir heyecan yaşadığını söyleyerek başladı.  

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Bursa’ya ikinci kez tarih yazmak için geldiğini belirten genç teknik adam, “2,5 yıl önce Bursaspor’dan ayrılırken, 'Yeniden gelmek için gidiyorum' demiştim. Bizler, bazılarının hayal olarak gördüğü başarılara hep beraber ulaştık. Bursa'ya, bu camianın gücüne inanıyorum. Kimse merak etmesin, bizden ne istenildiğinin farkındayız. Şunu herkes bilsin ki herkes ne kadar iddialıysa biz onlardan daha da fazla iddialıyız. Şimdi çalışma, iş, yeniden tarih yazma zamanı" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.