Hava Durumu

Bursa'ya sağanak yağış uyarısı

Yağışlar, Ege, Marmara'nın güneydoğusu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Osmaniye, Rize çevreleri ile Adana'nın iç kesimleri, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Trabzon'un doğu çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçeleri ile Bursa'nın güney çevrelerinde etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2013 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2013 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya sağanak yağış uyarısı

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak, Muğla çevreleri ile Balıkesir'in güney ilçeleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinin yanısıra Bursa'da da az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı idafe edildi.

Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgarın, Marmara ile Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olarak esmesi beklendiğine de dikkat çeken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları da vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve zamanla parçalı bulutlu. (31)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı çevreleri, gece saatlerinden sonra güney ve doğusu kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(32)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu , öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (31)
ADANA: Parçalı bulutlu, iç kesimleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(34)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, iç ve batı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (29)
ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (29)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(38)

BURSA:Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (30)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.