Hava Durumu

Bursa'ya yeni spor salonu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu'nun temeli atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya yeni spor salonu

Gemlik Belediyesi tarafından Şükrü Şenol Ortaokulu bahçesine spor salonu inşa ediliyor. 15 Temmuz hain darbe girişimine direnirken şehit olan Abdullah Tayyip Olçok'un adının verildiği salonun temeli törenle atıldı.

2018 yılının Gemlik için çok bereketli bir yıl olacağını dile getiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her hafta ya bir açılış ya da bir temel atma yapacaklarını ifade ederek, "Bu yıl Gemlik'e 5 spor salonu kazandıracağız. Gemport Anadolu Lisesi'ne yapılacak spor salonunun da ihalesinin yapıldı. 11 Eylül İlkokulu'nun bahçesinde 2 ayrı binayı kamulaştırarak, spor salonu yapmak için alan açtık. Cihatlı Mahallesi'nde 16 derslikli ikokulu belediye imkânlarıyla yapacağız" dedi.

Yılmaz, " İstiyoruz ki şehitlerimizin künyesi, okullarımıza, caddelerimize, parklarımıza verilsin. Bu coğrafyada yeri geldiğinde 17 yaşında da şehit olunuyor, 90 yaşında da şehit olunuyor. Bizler şehitlerimizin ismini her fırsatta ilçemizde yaşatıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz. Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu'nun Gemlik'e ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından temele ilk harç atıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.