Hava Durumu

Bursa'yı dehşete düşüren çifte cinayetin zanlıları adliyede

Bursa'nın İnegöl ilçesinde işlenen çifte cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2014 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2014 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı dehşete düşüren çifte cinayetin zanlıları adliyede

İddiaya göre, Sabri Öztürk, otomobil kiralamak için kimliğini alan İ.A. ile görüşerek, kimliğini geri istedi. Cumartesi günü İ.A., kiraladığı araçla A.M., K.G., Ferhat Yavuz ve Sabri Öztürk ile birlikte Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alana gitti. Hep birlikte alkol almaya başladılar. O sırada Sabri Öztürk ile İ.A. arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüyünce, kiralık aracın bagajında bulunan av tüfeğini alan İ.A., Sabri Öztürk’e diğer arkadaşlarının gözü önünde ateş etmeye başladı. Mobilyacı olduğu bildirilen Öztürk, vücuduna aldığı üç kurşunla hayatını kaybetti.

\"\"\"\"

İ.A., öldürdüğü Sabri Öztürk’ün cesedini yaktığı ateşin içine attı. İ.A., yanan cesedi bırakıp olay yerinden ayrılırken, yanındaki arkadaşlarını cinayetle alakalı kimseye bilgi vermemeleri konusunda tehdit etti. Olaydan bir gün sonra, saat 09.00’da Ferhat Yavuz’u kiraladığı araçla evinden alan İ.A., İnegöl’e bağlı İskaniye köyüne götürdü. İskaniye köyünün üzerindeki ormanlık alana aracını park eden İ.A. ile Yavuz arasında tartışma yaşandı. İ.A., “Sen olayı sağda solda anlatıyormuşsun” diyerek, Sabri Öztürk cinayetinde kullandığı av tüfeğini Yavuz’un kafasına dayayıp ateş etti. İ.A., öldürdüğü Ferhat Yavuz’un cesedini olay yerinde bırakıp uzaklaştı.

\"\"

Anne Kadriye Ilgın’ın ifadesi üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet ekipleri, İ.A. ve arkadaşları A.M. ve K.G.’yi bulup gözaltına aldı. Sorgulama sırasında A.M., kayıp cesetler hakkında itirafta bulundu. A.M., emniyet ekiplerine bir gün arayla kaybolan kişilerin cesetlerinin bulunduğu yerleri gösterdi. Cesetler, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÜÇÜNCÜ CİNAYETİ EMNİYET ÖNLEDİ

Sabri Öztürk'ün öldürülmesini ve cesedinin yakılmasını gören A.M.’nin de İ.A. tarafından tehdit edildiği, ancak emniyet ekiplerinin üçüncü cinayeti önlediği belirtildi. İnegöl Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlayan sanıklar adliyeye sevk edildi.

Sanıklardan A.M., “İ.A., beni de tehdit etti, benim cinayetlerle alakam yok” derken, K.G., “Suçsuzum. Beni de tehdit etti. Cinayetleri gördüm” dedi.

Cinayetleri işlediği iddia edilen İ.A. ise, “Ben hiçbir şey yapmadım, hiçbir şey görmedim” dedi.
Sanıkların savcılıktaki sorgusu sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.