Hava Durumu

Bursa'yı dehşete düşüren yaşlı çift cinayetinde korkunç şüphe

Bursa'da emlak zengini babası ve annesini öldürüp foseptik çukuruna gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner'in kayıp eşi Canan Öner'in bulunması için araştırma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı dehşete düşüren yaşlı çift cinayetinde korkunç şüphe

Zanlının eşini de öldürmüş olma ihtimalini değerlendiren polisin, çiftin İstanbul Bayrampaşa'daki evinde kazı çalışması yapması bekleniyor. Bursa'da 6 yıl önce kaybolan emlak zengini babası Ahmet Refik Öner ve annesi Emine Öner'i öldürerek foseptik çukuruna ortaya çıkan Kenan Öner'in aynı şeklide kaybolan eşi Canan Öner de şüphelere neden oldu. Canan Öner'in öldürülmüş olma ihtimalini değerlendiren polis, çiftin Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'ndeki evlerinde arama yaptı ancak kayıp eşten herhangi bir ize rastlanamadı. Çifte ait dubleks evin terasında daha önce tadilat yapıldığı bilgisine ulaşan polisin, dairede kazı yaparak ceset arayacağı öğrenildi.

Bursa'da yaşanan olayın duyulmasıyla Öner çiftinin Bayrampaşa'daki komşuları da büyük şok yaşadı. Kenan Öner'i bir kaç sefer gördüğünü söyleyen bir komşusu, "Normal bir insan gibi titiz temiz bir insandı. Gören kimse anasını babasını öldüren veya karısını öldüren bir insan demez. Komşulara notlar bırakıyormuş 'siz benim hakkımda konuşuyorsunuz' diye. İlla ki tedirgin olduk. Sonuçta bizim de çoluğumuz çocuğumuz var" diye konuştu. Bir başka komşu ise "Bizim de haberimiz sonradan oldu. Pek görmüyorduk buralarda. Fazla dışarı çıkmıyormuş herhalde" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.