Hava Durumu

Bursa'yı kuvvetli sağanak vurdu! (18 Ekim 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 18 Ekim 2020 Pazar günü hava tahmin raporunu bildirdi. Bursa'da sabahın ilk saatlerinde etkili olan kuvvetli gökgürültüsü birlikte sağanak yağış etkili olurken, Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yağışın tüm etkisini sürdüreceği öğrenildi. Öte yandan uzun süre şiddetli bir şekilde duyulan gökgürültüsü ve çakan şimşekler sosyal medyada vatandaşlar tarafından çok konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 07:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 07:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı kuvvetli sağanak vurdu! (18 Ekim 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da hafta sonu yağışlı geçiyor. Pazar günü sabahın ilk ışıklarında kuvvetli bir şekilde Bursa'da genelinde etkisini gösteren sağanak yağışla birlikte, gökgürültüsü ve yıldırımlar etkili oldu.

Sabahın ilk saatlerinde Bursa'yı aydınlatan yıldırımlarla birlikte, hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 22 dereceye kadar ulaşacağını bildiren yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan dün yapılan açıklamada Sakarya, Bursa, Bilecik, Yalova, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevreleri için kritik uyarı yapılmıştı.

SALI GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ VAR

Meteorolojinin tahminlerine göre Bursa'da yağış salı gününe kadar sürecek. Yeni haftaya 21 derecelik bir sıcaklıkla başlayacak olan Bursa'da sağanak etkisini yarın ve salı günü de sürdürecek.

Çarşamba gününden itibaren yağış şehri terk ederken yerini çok bulutlu havaya bırakacarak, termomemetrelerde 3-4 derecelik bir yüksele görülüyor. Perşembe günü ise bulutlu ve güneşli hava şehre geri dönüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (18 EKİM 2020)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Bursa'da pazar sabahında etkili olan yıldırım ve gökgürültüsü sosyal medyda çok sayıda vatandaş tarafından da en çok konuşulan konu oldu.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN O YORUMLAR:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.