Hava Durumu

Bursa'yı salladılar

Gittikleri her şehirde büyük ilgi gören Amerikan güreşinin Türkiye’deki dev temsilcileri, yaptıkları maçlar ve şovlarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2012 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2012 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı salladılar
Atatürk Spor Salonu dün büyük bir görsel şölen yaşadı. Amerikan güreşinin ülkemizde de tanıtılmasına ve büyük ilgi görmesine sebep olan Turkish Power Wrestling (TPW) sporcuları yaptıkları maçlarla kendilerine hayran bıraktılar. Müzik ve ışık gösterileriyle süslenen şovda dev cüsseli sporcuların atletik hareketleri şaşkınlık yarattı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bursa’da ikinci kez sahne alan TPW ekibi Bursalı güreş severlerden ve çocuklardan büyük ilgi gördü. İki bin civarında izleyicinin takip ettiği şova Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri Öztürk Yazıcı ve Selçuk Eren’de izledi.

KEMERİ KAPTIRMADI

Organizasyonun kemer mücadelesi Murat Bosporus ve İngiliz Doug Willams arasında yapıldı. Maçın başlarında rakibinin darbeleriyle oldukça yorulan güreşçi daha sonra kendine geldi. Ring iplerinin üzerinden rakibinin üzerine yaptığı harika atlayışla Willams’ı nakavt eden Murat, kemerini korumanın sevincini bütün salonu turlayarak kazandı.

CAMOKA UNVANINI KORUDU

Günün en merakla beklenen maçı Camoka lakaplı Hasan Yalnızoğlu ve Barbar takma adlı Alpay Selvi arasındaki karşılaşmaydı. Özel bir kanalda yayınlanan Survivor programında yarışmacı olan Hasan’ın bu şov öncesi ringe çıkmaması TPW şampiyonluğunun elinden alınmasına neden olabilirdi. Ama yönetimin onayıyla bu maç yapılmadı ve Camoka unvanını korudu. 
Emrah GÜLER
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.