Hava Durumu

Bursagaz'a Trabzon'dan 'altın' ödül

Bursagaz, Trabzon’da düzenlenen 4. Türkiye Enerji Zirvesi’nde sosyal sorumluluk alanında ‘Altın Vana Ödülü’nün sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2013 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2013 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursagaz'a Trabzon'dan 'altın' ödül


Verimli ve yenilikçi ürünlerin yanı sıra şirketlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları faaliyetleri de dikkate alarak verilen ‘Altın Vana’ ödülüne layık görülen Bursagaz, ikinci kez bu ödülü almanın gurunu yaşadı. Bursagaz çalışanları tarafından şirket bünyesinde kurulan ve çalışanların desteği ile faaliyetlerini sürdüren Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin (EGD) gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara ithafen verilen bu ödülle, EGD üyeleri, topluma fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, “Bursagaz çalışanlarının eliyle kurulan dernek 8 yıllık geçmişinde önemli kurumsal sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştır. Bursagaz, çalışanlarından oluşan Eğitim Gönüllüleri Derneği ile ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere el uzatmıştır. EGD aracılığıyla 2005-2011 yılları arasında 14 okulda sınıf düzenlemeleri yapılmış, 200’e yakın öğrenciye burs verilmiş ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı yapılmıştır. Dernek ayrıca kurulduğu günden bu yana her yıl okulların açılma döneminde kırtasiye yardımları da yapmaktadır” diye konuştu.
Bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Tola, EGD yönetimine, üyelerine ve Bursagaz çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.