Hava Durumu

Bursalı AK Gençler'den Erdoğan'a özel Babalar Günü hediyesi!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Babalar Günü nedeniyle düzenlenen ve Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın online programla AK Partili gençlerle buluştuğu 'En Baba Buluşma' programına AK Parti Bursa Gençlik Kolları üyeleri damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı AK Gençler'den Erdoğan'a özel Babalar Günü hediyesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü'nde AK Parti ve Türkiye sevdalısı gençlerle buluştu. Online ortamda düzenlenen toplantıya AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk'ün öncülüğünde ve AK Parti İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Muhammed Fatih Ayaz'ın koordinasyonunda, Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berk Yigen ile ortak hareket ederek Karacabey yeni seçmen biriminden Emre Çelik, toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı beste ve güftesi kendisine ait olan 'Koca Yürekli Adam' şarkısı ile dahil oldu.

Toplantıda Emre Çelik'in söz ve bestesi kendisine ait olan şarkısını dinleyen ve katılımcılara dinleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmaya karşı beğenisini dile getirerek, Bursa İl Gençlik Kolları üyeleri ve Emre Çelik'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, çalışmanın neticelenip, son halinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağını belirterek şunları söyledi:

"Bundan sonraki süreçte çalışmanın geliştirilmesi aşamasında gereken desteği vererek neticeyi , son halini Cumhurbaşkanımıza ulaştıracağız. İnşallah, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan nezaretinde Cumhurbaşkanımızın isteği ile külliye ziyareti gerçekleştireceğiz. Gençlere güvenen inanan ve her türlü platformda gençlerin önünü açan gençlerle buluşmada bursa gençliğine gösterdiği hassasiyetten dolayı sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a saygılarımı şükranlarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.