Hava Durumu

Bursalı anne-oğul son yolculuklarına uğurlandı

Bursa'da annesini tabancayla vurup öldürdükten sonra canına kıyan makine mühendisi ile annesi son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2014 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2014 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı  anne-oğul son yolculuklarına uğurlandı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Yediselviler Mahallesi Sakarya Sokağı üzerindeki bir apartmanın 3. katında meydana geldi.

15 yıl önce emekli babası Rıza Denizgeçen'in kendi asarak intihar ettiği evde, 29 yaşındaki Bilgin Denizgeçen bunalıma girdi. 15 gün önce şizofreni tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilen Bilgin Denizgeçen'in makine mühendisi olduğu öğrenildi.

Bilgin Denizgeçen, önce annesi Kaniye Denizgeçen'in (70) başına tabancayla ateş etti. Şahıs, daha sonra aynı silahı kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Vahşet, yakınlarının kendisinden haber alamayıp durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Anne ve makine mühendisinin cansız bedenleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Bugün yapılan otopsinin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Bilgin Denizgeçen ile annesi Kaniye Denizgeçen Sıracevizler Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.