Hava Durumu

Bursalı Çağla duvağıyla uğurlandı

Konya'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği iddia edilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, son yolculuğuna tabutuna sarılmış duvağıyla uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Çağla duvağıyla uğurlandı

Genç kızın ailesi ve üniversite arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye, ölen genç kızın akrabası Ergenekon soruşturmasının eski özel yetkili savcısı, İstanbul Başsavcı vekili Zekeriya Öz de katıldı.

Genç kızın babaannesinin elini öperek başsağlığı dileyen Başsavcı Vekili Öz, ardından cenaze namazını kıldı.
Edinilen bilgiye göre, dün Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Programı 1. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Çağla Aydın, aynı üniversitenin İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi ablası Aslıhan Aydın tarafından ölü olarak bulundu. Kalp krizi geçirerek öldüğü düşünülen Çağla'nın naaşı, yapılan otopsinin ardından ailesinin yaşadığı Bursa'ya gönderildi.

Sakarya Camii'ndeki cenaze namazı, genç kızın ailesini ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Kızının tabutu başında taziyeleri kabul eden baba İsmail ve kardeşi Erdi Aydın'nin ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Acı haberle yıkılan genç kızın üniversite arkadaşları da Çağla’yı bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Ömrünün baharında hayatını kaybeden genç kızın çiçeklerle süslenen tabutuna, duvak takılması herkesi ağlattı. Ayakta durmakta zorlanan abla Aslıhan'ı ise yakınları teselli etti.

Cenaze törenine, Ergenekon soruşturmasının eski özel yetkili savcısı, İstanbul Başsavcı vekili Zekeriya Öz de katıldı. Ölen genç kızın babaannesinin elini öperek, başsağlığı dileyen Başsavcı Vekili Öz, ardından cenaze namazına katıldı. Çağla’nın Başsavcı Vekili Öz'ün halasının torunu olduğu ifade edildi. Dar olan camide, namaz için yer kalmayınca, cemaat dışarılara kadar taştı. Duvaklı tabutun camiden çıkışı esnasında herkes gözyaşlarını tutamadı. Cenaze aracına yüklenen Çağla, Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.