Hava Durumu

Bursalı Didem'in feci ölümü

Minibüs, beton direği ikiye bölüp devirdi: Üniversiteli Didem öldü, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Didem'in feci ölümü

Kütahya'da alkollü sürücünün yönetimindeki minibüs, çarptığı beton direği ikiye bölüp ters döndü. Kazada üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Didem Ceyhan öldü, sürücü 42 yaşındaki Ayhan Akduman ile araçta bulunan üniversite öğrencileri 23 yaşındaki Duygu Özdemir ve 22 yaşındaki Didem Kıvrak ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Çevre Yolu TOKİ Konutları Kavşağı'nda meydana geldi. Kütahya'daki Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Malzeme ve Seramik Mühendisliği seramik bölümü öğrencileri; Duygu Özdemir, Didem Kıvrak ve Didem Ceyhan, gittikleri bir cafe barda eğlendi. 3 arkadaş daha sonra evlerine dönmek için önceden tanıdıkları Ayhan Akduman'ın kullandığı 43 SA 161 plakalı minibüse bindi.

Minibüs sürücü Ayhan Akduman, çevre yolunda yapılan yol çalışmasının olduğu bölüme girdiğinde direksiyon kontrolünü yitirdi. Minibüs, yol kenarındaki ağaçlara, ardından elektrik direğine bindirdi. Direği ikiye bölen minibüs, ters dönerek devrildi. Kırılan beton direk de minibüsün üzerine düştü.

Kazada araçta bulunan Didem Ceyhan, olay yerinde öldü, ağır yaralanan minibüs sürücüsü Ayhan Akduman ile Duygu Özdemir ve Didem Kıvrak yaralandı. Yaralılar 112 ambulanslarıyla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Ölen üniversite öğrencisi Didem Ceyhan'ın cesedi minibüsten çıkartılarak DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri minibüs sürücüsü Ayhan Akduman'ın 1.88 promil alkollü olduğunun belirlendiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.