Hava Durumu

Bursalı genç kız kendini bıçaklayıp ailesine öyle bir yalan söyledi ki

Bursa’da, ATM'den çektiği 5 bin 800 lirayı düşürünce, kendisini karnından bıçaklayıp, ailesine gasba uğradığını söyleyen genç kızın yalanını polis ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı genç kız kendini bıçaklayıp ailesine öyle bir yalan söyledi ki

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi Elmas Sokak’ta meydana geldi. E.S. (52) ve F.S. (48) çifti, evde oturdukları sırada, kapının zili çaldı. Kapıyı açmak için aşağı inen 3 çocuk annesi F.S., kızı N.S'yi (23) kanlar içinde gördü. Bunun üzerine çağrılan 112 ambulansı ile genç kız hastaneye götürüldü.

İstanbul’dan dönen N.S., ailesine, Yüksek İhtisas Metro İstasyonu’ndan indikten sonra tanımadığı 2 kişi tarafından ATM’den çektiği 5 bin 800 lira parasının gasp edildiğini ve bıçaklandığını söyledi. Ayağındaki çorabı çıkartarak, kanın aktığı yere koyduğunu ifade eden genç kız, o şekilde 1 kilometre yürüdüğünü anlattı.
Ancak polis, N.S.’nin çelişkili ifadesinden şüphelendi.

Polis, N.S. ile tekrar konuşunca gerçek ortaya çıktı. Genç kızın 5 bin 800 lirayı 1 hafta önce çektiği ve parayı düşürdüğü öğrenildi. Ailesine ne diyeceğini bilemeyen genç kızın, kendi kendisini 152 Evler Parkı'nda karnından bıçakladığı ve bıçağı parka attığı belirlendi.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan genç kızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. N.S.’nin, 5 bin 800 lira parayı, alacağı olduğu eski çalıştığı mobilya fabrikasının banka hesabına yatırması üzerine ATM'den çektiği öğrenildi. Ekipler, olayla alakalı tahkikat başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.