Hava Durumu

Bursalı iki küçük kardeşin feryadı yürek dağladı

Bursa’da 26 Ekim 2011 tarihinde kendisinden ayrılmak isteyen 30 yaşındaki eşi Dilek Tuncer'i 26 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren 31 yaşındaki Adem Tuncer, 3 yıldır yakalanamadı. Anneanne ve dedesinin baktığı 6 yaşındaki Melek ve 9 yaşındaki Melik Tuncer kardeşler de kendilerini annesiz bırakan babalarının bir an önce yakalanmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı iki küçük kardeşin feryadı yürek dağladı

Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi Atlı Sokak’ta, kayınpederi 60 yaşındaki Abdurrahim Tontaş’a ait 4 katlı binanın birinci katında oturan Adem Tuncer, 26 Ekim 2011 tarihinde kendisinden ayrılmak isteyen 8 yıllık eşi Dilek Tuncer'i 26 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürüp kaçtı. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen yakalanamayan ve yurt dışına çıkma ihtimali karşı hakkında kırmızı bülten çıkarılan Adem Tuncer’in çocukları Melek ve Melik Tuncer kardeşlere ise anneannesi Besriye Tontaş ve dedesi Abdürrahim Tontaş bakmaya başladı.

DAMADIM HİÇ ÇALIŞMIYORDU

Kızının kendi rızasıyla damadıyla evlendiğini belirten Abdurrahman Tontaş, "Düğünden sonra Adem hiç çalışmadı. Ben de kızımın mutluluğu için evimin bir katını onlara verdim. Son günlerde kocası tarafından zorla işe gönderilen kızım rahatsız olmaya başladı. Bana, ayrılmak istediğini söyledi. Hazır yemeye alışan Adem bundan rahatsızlık duymaya başladı ve sürekli kızım ile tartıştı" dedi.

'GELMEDİ GİDİP BAKAYIM' DEDİĞİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay günü kendi evinde kızı, torunları ve damadı ile kahvaltı yaptıklarını, kızının daha sonra kendisine ait yeşil kartı alması için bir kat altta bulunan evlerine gittiğini söyleyen Abdurrahman Tontaş, "Adem de 'Belki bulamaz, ben bir gidip bakayım' diyerek kızımın arkasından gitti. Torunum Melek 'Annemi istiyorum' diye ağlayınca, aşağıya indi. Geriye geldiğinde 'Annem de babam da evde yoklar' deyince ben de indim. Oturma odasında kızımın cansız bedeni ile karşılaştım" diye konuştu.

'YAKINLARI BİZİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ'

Kızının damadı tarafından öldürülmeden bir hafta önce Adem Tuncer’i bir akrabasının aradığını anlatan Besriye Tontaş, "Damadım telefonu bana verdi akrabası bana 'Bizde boşanma yok. Ölüm var, eğer ayrılık olursa önce kızınız sonra siz ölürsünüz' diyerek bizi tehdit etti. Ben de kızıma dayanmasını söyledim. O ise 'Anne ne olursa olsun ben boşanacağım alnıma ne yazıldıysa onu yaşayacağım' dedi bir hafta sonra ise kızım öldürüldü. 3 yıl geçmesine rağmen katil kocası yakalanamadı. Biz de korku içindeyiz, özel bir ekip kurularak bir an önce yakalanmasını istiyorum" diye konuştu.

Melek ve Melik Tuncer kardeşler de kendilerini annesiz bırakan babalarının bir an önce yakalanmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.