Hava Durumu

Bursalı kayıp üsteğmenin babasının en acı arayışı

Bursa'da 265 gündür kayıp olan üsteğmenin cesedini Uludağ'ın eteklerinde arama çalışmaları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı kayıp üsteğmenin babasının en acı arayışı

Dün 2 poşet kemik parçasının otopsiye götürülmesinin ardından bugün bazı kemik parçaları daha bulundu. 150 kişilik komando, polis ve arama ekibinin gerçekleştirdiği  çalışmalarda üsteğmenin acılı babası ve ailesi de katıldı.

26 Nisan 2013 tarihinde izinli olarak geldiği Bursa'da kaybolan Aydın'ın Çine ilçesi Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kazım Topaç'ın önceki gece Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alanda silahı, laptopu ile kimliği ve cüzdanı bulunmuştu. Dün köpekli ve dedektörlü arama kurtarma ekiplerince arazide yapılan aramalarda 2 poşet kemik parçası, kırık CD ve 3 bazı kemik parçaları daha bulunmuştu. Havanın kararmasının ardından aramalara son veren ekipler, sabahın erken saatlerinden itibaren tekrar bölgeyi taramaya başladı. Ekipler, köpekler ve dedektör yardımıyla dağdaki mağaraları da didik didik arıyor.

Bugünkü aramalara üsteğmenin babası İsmail Topaç ile amcaları ve kız kardeşi de katıldı. Acılı baba metanetini korumaya çalışırken, bugün bazı kemik parçaları ve bir pantolon bulundu.

Bulunun materyaller incelemeye götürülürken, ormandan kaya parçası düştüğü için Zeyniler köyüne giriş ve çıkışlar yasaklandı.

İki poşet halinde adli tıbba gönderilen kemiklerin yapılacak DNS testiyle üsteğmene ait olup olmadığı ortaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.