Hava Durumu

Bursalı kayıp üstteğmen için özel ekip kuruldu

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yaparken, 49 gün önce izne ayrılıp Bursa'ya gelen ve daha sonra kendisinden bir daha haber alınamayan kayıp üsteğmen 30 yaşındaki Kazım Topaç'ın bulunması için polis özel bir ekip kurdu. 3 kişilik ekip Üsteğmen Topaç'ı her yerde arıyor, telefon ve banka kayıtlarını inceliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2013 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı kayıp üstteğmen için özel ekip kuruldu

Kestel İlçesi'ne bağlı Kale Mahallesi'nde oturan Topaç ailesinin üsteğmen oğlu Kazım Topaç, geçen yıl görev yaptığı Hakkari'den Aydın'ın Köşk İlçesi'ne Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı olarak atandı. Üsteğmen Topaç, 26 Nisan tarihinde 10 gün izin alarak haber vermeden ailesinin oturduğu Bursa'ya geldi. Geceyi Bursa'da, Merkez Osmangazi İleçesi'ndeki Gazcılar Caddesi'nde bulunan bir otelde geçiren Üsteğmen Topaç, aynı gün cep telefonu ile Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde oturan sözlüsünü aradı. Ancak cep telefonunu sessizde olduğu için sözlüsü ile konuşamayan Topaç, bir süre kent meydanı çevresinde gezdi, daha sonra da ortadan kayboldu.

Üsteğmen Kazım Topaç'ın kayıp olduğu, Bursa'ya geldiğinden haberdar olmayan ailesinin cep telefonundan ulaşamadıkları çocuklarını Köşk Garnizon Komutanlığı'nı aramaları sonucu ortaya çıktı. Gidebileceği tüm yerler aranmasına rağmen çocuklarına ulaşamayan aile jandarma ve polisten yardım istedi.

3 KİŞİLİK ÖZEL EKİP

İzin süresi dolmasına rağmen görevine dönmeyen Üsteğmen Kazım Topaç'ın cep telefon görüşmeleri ve bankadaki hesap hareketleri kontrol altına alındı. Telefonunu açmayan, bankadan para çekmeyen, ailesini ve sözlüsünü bir daha aramayan Üsteğmen Kazım Topaç'ın bulunması için Bursa Emniyet Müdürülüğü üç kişiden oluşan özel bir ekip oluşturdu. Ekip, 49 gündür kendisinden hiçbir haber alınamayan kayıp üsteğmene ulaşılması için çalışmalara başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.