Hava Durumu

Bursalı mankenden flaş karar! Podyum orucunu bozuyor

Yıllar önce podyuma veda eden Bursalı ünlü model ve oyuncu Demet Şener Kutluay; Atıl Kutoğlu'nun defilesinde bu akşam, Hilton Bursa'da yürüyecek. Kutoğlu, Demet Şener Kutluay'ın bu kararının bir kereliğe mahsus olduğunu ve kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı mankenden flaş karar! Podyum orucunu bozuyor
Bursa'nın dünyaca ünlü modacılarından Atıl Kutoğlu, "Modern Osmanlılar Sonbahar Kış 2015/16 Koleksiyonu"nu bu akşam, Bursa'da düzenlenecek bir defile ile modaseverlerin beğenisine sunacak.



Dün Hilton Otel'de gerçekleşen casting çalışmaları sırasında gazetemize konuşan Kutoğlu, defile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kutoğlu; yıllar önce podyuma veda eden Demet Şener Kutluay'ın, Bursa'da tanıtacağı yeni koleksiyonunda görev alacağını ifade etti. Kutoğlu; "Çok beğendiğim bir modeldi ama bıraktı. Seneler sonra podyuma, Bursa ve benim için dönüyor. Hatırımı kırmadı ve defilemde, bir defalığına da olsa yürümeyi kabul etti" dedi. 



Karışık duygular içindeyim

Geçtiğimiz ay dünyada ses getiren "Modern Osmanlılar" koleksiyonunu Paris'ten sonra ilk kez Bursa'da tanıtacak olan Atıl Kutoğlu; defileye karışık duygular içinde hazırlandığını, Bursa'ya büyük bir organizasyonla dönmesinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Ünlü modacı; Paris'te gerçekleşen defilede, Bursa kumaşını ve tekstilini temsil ettiği için gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.



Tek tek ilgilendi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın "Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları" etkinliği kapsamında gerçekleşecek defile öncesinde casting çalışmalarına da katılan Atıl Kutoğlu, modelleriyle yakından ilgilendi. Kutoğlu; defile için kumaş üreten İpeker, İpekiş, Bestaş, ETS Ezgi, Gülipek, Kırcılar, Elyaf, Acar ve İlay tekstil firmalarına da gazetemiz aracılığı ile teşekkür etti. Özge TEZCAN'ın haberi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.