Hava Durumu

Bursalı öğrenciler Cumhuriyeti anlattı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gürsu Belediyesi'nce düzenlenen "Cumhuriyet Demek" konulu kompozisyon yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı öğrenciler Cumhuriyeti anlattı

"Öğrencilerimizin kalemlerinden süzülen duygu ve düşünceleri geleceğe olan umudumuzu güçlendirdi" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Bugünün çocuklarının şekillendireceği aydınlık yarınlarda Cumhuriyetimizi kutlamak temennisiyle tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Onların tertemiz dünyalarıyla Cumhuriyet Bayramımızla ilgili hissettiklerini paylaştıkları kompozisyonlarla elde ettikleri başarılarının mutluluk ışığını gözlerinde görmek bizlere yetti. Hepsinin başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"Cumhuriyet Demek" konulu kompozisyon yarışmasında, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yazdığı kompozisyonlar, öğretmenlerden oluşan komisyon tarafından değerlendirildi.

Yarışmada birinci olan öğrencilere bisiklet, ikinci olan öğrencilere akıllı saat, üçüncü olan öğrencilere mangala oyunu hediye edilirken, bir kompozisyon da mansiyon almaya hak kazandı.

Başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde, öğrencilere ödülleri Başkan Işık ve meclis üyeleri tarafından verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.