Hava Durumu

Bursalı sporcular Avrupa yolunda

Kuşadası'nda yapılan Bayan Kros Ligi Türkiye Şampiyonası'nda derece alan bayan sporcular, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2012 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2012 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı sporcular Avrupa yolunda

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 17 Mart 2012’de Kuşadası’nda yapılan Bayan Kros Lig Türkiye Şampiyonası’nda Kros Genç Bayanlar’da şampiyon olan ve Türkiye'yi 2013 yılında yapılacak olan Avrupa Kulüpler Kupası’nda temsil etme hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü genç sporcularını makamında ağırladı. Takımı çalıştıran kulüp antrenörleri İshak Kaya, Savaş Gökçe, Bangin Ayhan ve Ayşe Gökçe'nin de bulunduğu ziyarette sporcularla sohbet eden Şahin, başarılarından dolayı tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Şahin, toplumda spor şuur bilincinin oluşması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak büyük çaba verdiklerini, kent dinamikleriyle güzel bir işbirliği içinde olduklarını, sporun gelişerek en iyi yerlere gelmesi için büyük gayret içinde olduklarını dile getirdi.

Sporculara şampiyonalarda gösterdikleri üstün başarı ve gayretten dolayı teşekkür eden Şahin, "Öncelikle sizlere ve ilimize bu başarıları getirmenizde emeği geçene antrenörlerinize teşekkür ediyorum. Hepinizi tebrik ediyor. İnanıyorum ki göstereceğiniz üstün gayretlerle daha büyük başarılara imza atacaksınız. İnşallah Avrupa Şampiyonası'ndan da şampiyonluk ve madalyalarla dönersiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.


Şahin, sporculara ve antrenörlere eşofman hediye ederek, kendilerini ödüllendirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.