Hava Durumu

Bursalılar denizin keyfine Narlı'da varacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaacali Narlı Sosyal Tesislerine bungalov evler yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar denizin keyfine Narlı'da varacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarıyla şehrin fiziki yapısına değer katarken, aynı zamanda sahillerin güzelliğini öne çıkaran projeleriyle de dikkat çekiyor. Gemlik’te son 10 yıldır atıl duran, Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açılan Karacaali-Narlı Sosyal Tesislerinde vatandaşlara konaklama imkanı sunacak inşaat çalışmaları da devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metruk haldeyken çevre sakinlerine korku yaşatan, ancak sosyal tesis olarak hizmete sunulduktan sonra vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Narlı Sosyal Tesislerinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın sahillerini de en güzel şekilde korumaya çalıştığına dikkati çeken Başkan Altepe, “Halkın denizden yararlanabilmesi için sahil boyundaki bütün alanları değerlendiriyoruz. Karacaali Narlı arasındaki yıllar önce kullanılan bu tesis Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetine geçti. Tesisin restoran kısmı geçen yıl hizmete açıldı. Halen buraya ek olarak yapılan ahşap bungalov evler, havuz ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor” dedi.

Başkan Altepe, sosyal tesislere kazandırılan ek bölümlerle bölgenin daha da hareketleneceğini ifade ederek, “Burada yapılan iki katlı ahşap bungalov evler tüm Bursalılara hitap edecek. Buraya gelen vatandaşlarımız, isterse havuza girecek, isterse burada konaklayıp dinlenebilecekler. 1 ayda tamamlanması planlanan bu tesisler bu yazdan itibaren devamlı olarak kullanılabilecek” şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, yapılan tesislerle Narlı’nın konaklama mekanı da olan güzel bir kompleks haline geleceğini işaret etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.