Hava Durumu

Bursalılar, soluğu su parkında alıyor

Sert geçen kış mevsiminin ardından son bir haftadır mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve yüksek nemden bunalan Bursalılar, soluğu su parkında alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2012 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2012 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar, soluğu su parkında alıyor

Su parkında, kaydırakları, çeşitli su oyuncakları ve botları da kullanma imkanı da bulan, çeşitli animasyonlarla eğlenen vatandaşlar, havuzu ve şezlongları dolduruyor.

Bursa'da bir su parkının (Aquapark) işletmeler ve yatırımlar sorumlusu İsmail Gümüş, yaptığı açıklamada, sert geçen bir kışın ardından son bir haftadır aşırı sıcakların yaşandığını belirterek, sıcak havada misafirlerini serinletebilmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gümüş, misafirlerinin dinlenmesini ve serinlemesini sağlamak için sıfır yaş grubundan en üst seviyeye kadar eğlenceli bir ortam oluşturduklarını belirterek, ''Hedefimiz, 5 yıldızlı bir tatil köyü havasında her an animasyonu olan, çeşitli ebatta kaydırak havuz ve bin 500 metre karelik büyük havuzumuz ile iyi bir hizmet sunmak'' dedi.

Havaların ısınması ve okulların tatile girmesiyle birlikte misafirlerin ilgisinin yoğunlaştığını vurgulayan Gümüş, ''İlgi giderek artıyor. Bugün açılalı 6 gün olmasına rağmen istediğimiz performansı yakalamış durumdayız'' diye konuştu.

Ziyaretçilerden Gözde Mar ise Bursa'da böyle bir tesisin bulunmasının oldukça sevindirici olduğunu belirterek, yaz aylarının bunaltan sıcağında havuza girerek serinlediklerini ve çeşitli aktiviteler sayesinde eğlenerek vakit geçirdiklerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.