Hava Durumu

Bursaspor 1- 3 Aytemiz Alanyaspor (MAÇ SONUCU)

Bursaspor, sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor 1- 3 Aytemiz Alanyaspor (MAÇ SONUCU)

Timsah Arena'da oynanan mücadelede Bursaspor'un golünü 45+2'inci dakikada penaltıdan Deniz Yılmaz atarken konuk ekip Aytemiz Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Efecan Karaca 55. ve 90+4'de Vagner Love kaydetti.

Bursaspor bu sonuçla 32 puanda kalırken, Aytemiz Alanyaspor puanını 28'e çıkarttı.

CANLI ANLATIM...

90' Hakem Ümit Öztürk maçı bitiren düdüğü çalıyor.

90' Aytemiz Alanyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Emre Akbaba çıkıyor ve yerini Taha Yalçıner'e bırakıyor.

90' Golün pasını veren oyuncu Emre Akbaba oluyor.

90'GOL!! Hızlı gelişen atakta defansın solundan Emre Akbaba'nın attığı uzun pası ile sol kanatta topla buluşan Vagner Love, Harun Tekin'den de sıyrılıp ceza sahası dışı sol çaprazdan boş kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın golü ile 3-1'lik skor üstünlüğünü yakalıyor.

90' Hakem Ümit Öztürk maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.

90' Aytemiz Alanyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Efecan Karaca çıkıyor ve yerini Wilde-Donald Guerrier'e bırakıyor.

87' Aytemiz Alanyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Junior Fernandes çıkıyor ve yerini Emre Nefiz'e bırakıyor.

84' Orta alandan atılan kısa pasa hareketlenen Deniz Yılmaz ofsaytta kalıyor.

81' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademede Kenneth Omeruo bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

79' Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. İsmail Konuk çıkıyor ve yerini Kubilay Kanatsızkuş'a bırakıyor.

79' Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. İsmail Konuk çıkıyor ve yerini Kubilay Kanatsızkuş'a bırakıyor.

77' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Tomas Sivok'un ceza sahası dışından çevirdiği topa hareketlenen İsmail Konuk penaltı noktasının yanından kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

77' Berkan Emir, serbest vuruşu engellediği için sarı kart ile cezalandırılıyor.

76' Kenneth Omeruo'nun tedavisi tamamlanıyor ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

75' Pozisyonu engelleyen Kenneth Omeruo'nun suratına çarpan top sonrasında sakatlık yaşanıyor ve maç kısa süreliğine duruyor.

74' Sağ kanattan Pablo Batalla'ın kaldırdığı topa hareketlenen Joshua John ceza sahası çizgisi üzerinden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Kenneth Omeruo'dan geri dönüyor.

72' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Şamil Cinaz topa elle müdahale ediyor. Bu hareketi sonrasında Şamil Cinaz sarı kart ile cezalandırılıyor.

68' Ceza sahası yayının hemen gerisinde kısa pasla topla buluşan Merter Yüce kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

66' Orta alandan atılan pasa hareketlenen Deniz Yılmaz sol kanatta ofsaytta kalıyor.

65' Sağ kanattan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Pablo Batalla sağ ayağı ile altıpas içinde vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

63' Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Merter Yüce kısa pasını Şamil Cinaz'a gönderiyor. Ceza sahası yayı önünden Şamil Cinaz kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

62' Bursaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ricardo Faty çıkıyor ve yerini Şamil Cinaz'a bırakıyor.

61' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Efecan Karaca ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademedeki oyuncular bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

61' Daniel Candeias'ın pası ile ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Junior Fernandes kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncusundan kornere gidiyor.

60' Ricardo Faty'nin pasına hareketlenen Pablo Batalla ofsaytta kalıyor.

58' Yayın gerisinde topla buluşan Mert Örnek kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

58' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla bu duran topu Joshua Johnile paslaşarak kullanıyor.

57' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Berkan Emir ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Kenneth Omeruo topu indirmek istiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

55'GOOL!! Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın penaltı golü ile 2-1 öne geçiyor.

55' Penaltı atışını kullanmak için topun başına Vagner Love geçiyor.

54' İsmail Konuk, rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

54' İsmail Konuk, Vagner Love'ı ceza sahası içinde yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

49' Ricardo Faty ve Isaac Sackey yerde çarpışıyor ve kısa süreli sakatlıktan dolayı oyun duruyor.

46' Bursaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Cristobal Jorquera çıkıyor ve yerini Mert Örnek'e bırakıyor.

46' Hakem Ümit Öztürk ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Bursaspor ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

45' Hakem Ümit Öztürk ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı karşılıklı gol ile berabere bitiyor.

45' GOOOOOOOLL!! Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın penaltı golü ile 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

45' Penaltı atışını kullanmak için topun başına Deniz Yılmaz geçiyor.

45' Daniel Candeias, penaltıya yaptığı itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' Uzun taç atışında ceza sahası içinde Deniz Yılmaz topu kontrol etmek istiyor ancak Kenneth Omeruo arkadan yaptığı müdahale ile rakibini yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

45 'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

44' Cristobal Jorquera'nın kısa pası ile ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Joshua John sol ayağı ile sert bir şut çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

43' Harun Tekin'in gönderdiği uzun topa hareketlenen Deniz Yılmaz orta alan yayının önünde ofsaytta kalıyor.

42' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademdeki oyuncular bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

41' Ricardo Faty'nin ceza sahası yayı önünden attığı kısa pasla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Deniz Yılmaz kaleye sert bir şut çekiyor ancak kaleci Haydar Yılmaz bu topu kornere tokatlıyor.

38' Sol kanattan Efecan Karaca'nın yaptığı orta Merter Yüce'den sekiyor. Seken topu ceza sahası yayı önünde kontrol eden Daniel Candeias sağ ayağı ile sert bir şut çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

34' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Joshua John topla birlikte kaleyi cepheden gören noktaya kadar ilerleyip yerden bir şut çekiyor ancak bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

32' Sol kanattan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen Joshua John ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Kenneth Omeruo bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

30' Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktası üzerinde topa hareketlenen Ricardo Faty kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

27' Golün pasını veren oyuncu Isaac Sackey oluyor.

27' GOL!! Efecan Karaca'nın golü ile Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçiyor. Berkan Emir'in ceza sahası içine çevirdiği topu savunma oyuncuları uzaklaştırıyor. Sol çaprazda topu Isaac Sackey kontrol ediyor. Isaac Sackey bekletmeden ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topu Efecan Karaca ile buluşturuyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Efecan Karaca sağ ayağı ile şık bir vuruş yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Efecan Karaca'nın golü ile Aytemiz Alanyaspor 1-0 öne geçiyor.

26' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Daniel Candeias ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte kademeye giren oyuncular topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

23' Sağ kanattan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen Lamine Gassama ceza sahası içine yerden bir orta gönderiyor. Arka direğe yakın bölgede topa hareketlenen Junior Fernandes boş alanda vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

22' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Kenneth Omeruo topu indirmek istiyor ancak İsmail Konuk'dan seken topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

20' Ricardo Faty, Isaac Sackey'i orta alanda yerden yaptığı sert müdahale ile yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

16' Maçın bu bölümünde her iki takımın oyuncuları orta alanda top kayıpları yaşıyor.

12' Uzaklaştırılmaya çalışılan top kısa düşüyor. Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Pablo Batalla kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

11' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında kısa pasla topla buluşan Joshua John ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Giorgos Tzavellas bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

8' Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Uzak direkte topa hareketlenen Tomas Sivok ofsaytta kalıyor.

6' Sol kanatta orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Daniel Candeias ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak savunmadaki oyuncular topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

3' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede altıpas önünden Ricardo Faty kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

1' Hakem Ümit Öztürk maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip Aytemiz Alanyaspor başlıyor.

Bursaspor'da sakatlıkları bulunan; Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Bilal Kısa, Erdem Özgenç, Boban Jovic ve Bogdan Stancu bu maçta sahada yer alamıyor.

Aytemiz Alanyaspor'da ise sakatlıkları bulunan; Cenk Ahmet Alkılıç ve Deniz Vural'ın yanı sıra kart cezası bulunan Fabrice N'Sakala bu maçta forma şansı bulamıyor.

STAT: Timsah Arena

HAKEM: Ümit Öztürk

BURSASPOR: Harun Tekin, Aziz Behich, Tomas Sivok, İsmail Konuk, Onur Atasayar, Merter Yüce, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Pablo Batalla, josua John, Deniz Yılmaz

Yedekler: Mert Günok, Mert Örnek, Ertuğrul Ersoy, Yonathan Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş, Şamil Çinaz, Sercan Yıldırım

T.Direktör: Mutlu Topçu

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar Yılmaz, Lamine Gassama, Berkan Emir, Georgios Tzavellas, Kenneth Omeruo, Isaac Sackey, Junior Da Silva, Daniel Candeias, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Vagner Love

Yedekler: Zdenek Zlamal, Birol Parlak, Taha Yalçıner, Emre Nefiz, Darko Lazic, Wilde Guerrier, Glynor Orvil Plet

T.Direktör: Saffet Susiç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.