Hava Durumu

Bursaspor 28 puan toplandı

TFF 1'inci Lig'in ilk üç sırasında yer alan ekipler, aynı zamanda sahalarında en iyi performanslara imza atan ekipler olarak dikkat çekiyor. Bu durum diğer ekiplerle aralarında fark yaratırken, Bursaspor da toplam 46 puanının 28'ini evinde topladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor 28 puan toplandı

TFF 1'inci Lig'de heyecan, koronavirüs salgınının ardından devam edecek. 28 haftası geride kalan lig Hatayspor'un liderliğinde geçilirken, Süper Lig'e yükselmek için ilk 7 sıranın da iddiası bulunuyor. İkinci sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yedinci sıradaki Altay arasında yalnızca 4 puan fark bulunurken; Bursaspor da, Erzurum ekibini bir puan geriden takip ediyor. Hatayspor 53 puanla lider durumda bulunurken; BB Erzurumspor 47 puanla ikinci, Bursaspor 46 puanla üçüncü, Adana Demirspor 45 puanla dördüncü, Akhisarspor aynı puanla beşinci, Fatih Karagümrük 43 puanla altıncı ve Altay da aynı puanla yedinci basamakta yer alıyor.

İLK ÜÇ SIRA DEĞİŞMİYOR

Ligin zirvesindeki ekipler, iç saha performanslarında da değişmiyor. Yalnızca iç saha performanslarının değerlendirdiği puan durumunda; Hatayspor 33 puanla liderliğini korurken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 32 puanla ikinci ve Bursaspor da 28 puanla üçüncü basamakta yer alıyor. Buna göre; iç sahadaki performansların, ligin genelinde de oldukça etkili olduğu görülüyor. Yalnızca dış saha performanslarının değerlendirildiği puan durumunda ise Hatayspor üçüncü, BB Erzurumspor dokuzuncu ve Bursaspor da altıncı basamakta bulunuyor.

28 PUAN TOPLADI

Sahasında sezonun geride kalan bölümünde 14 lig maçına çıkan Bursaspor, 6 maçta puan kaybı yaşadı. Akhisarspor, Osmanlıspor, BB Erzurumspor, Cesar Grup Ümraniyespor, Keçiörengücü, Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor'u yenen Bursa temsilcisi, iç sahada 8 galibiyet elde etti. Balıkesirspor, Altay, İstanbulspor ve Boluspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar, 4 kez de rakipleriyle puanları paylaştı ve evindeki son 3 maçından da eşitlikle ayrıldı. Bursaspor, sahasında Giresunspor ve Eskişehirispor'a mağlup oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.