Hava Durumu

Bursaspor'a 24 saatlik verilen elektrik yeniden kesildi!

Borcu nedeniyle elektriği kesilen Bursaspor için aynı zamanda dağıtım firmasının da sahibi olan TFF Başkanı Nihat Özdemir devreye girdi. Özdemir'in talimatıyla kulübe 24 saatliğine elektrik verildi. Ancak Yeşil Beyazlı kulüp gerekli ödemeyi 24 saat içerisinde yapmadığından tüm tesislerde elektriği yeniden kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a 24 saatlik verilen elektrik yeniden kesildi!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in talimatıyla tesislere maç nedeniyle enerji verildi...

Enerji dağıtım firmasına toplam 4 milyon lirayı aşan birikmiş borcu nedeniyle son dönemde elektriği birkaç kez kesilen Bursaspor'da Altay maçı öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Aynı zamanda enerji dağıtım firması Limak Uludağ Elektrik A.Ş'nin de sahibi olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in talimatıyla Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Büyükşehir Belediye Stadyumu'na enerji verildi.

Bu uygulamanın sadece 24 saatlik olacağı bildirilirken, eğer bir ödenme yapılmazsa maçın sonrasındaki sabah elektriğin tekrar kesileceği bildirildi. Bursaspor Kulübü elektriği kesik olduğu için Özlüce ve stadyumda enerjiyi jeneratör yardımı ile sağlamaktaydı.

BU SABAH ELEKTRİK YENİDEN KESİLDİ

Yeşil Beyazlı kulübün gerekli ödemeleri yapmaması üzerinde enerji dağıtım firması bu sabah saatlerinde tüm tesislerdeki elektriği yeniden kesti.

UYGULAMA MAÇLARDA GEÇERLİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in enerji dağıtım firması yetkililerine Erkan Kamat başkanlığındaki Bursaspor Kulübü tarafından ödeme yapılmadığı takdirde ligde oynanacak diğer maçlarda da aynı uygulamanın devam edilmesi talimatını verdiği kaydedildi.

Buna göre başkan Erkan Kamat enerji dağıtım firmasıyla imzaladığı protokol şartlarını yerine getirmezse Özlüce Tesisleri ve stadyuma sadece iç saha maçlarının oynanacağı gün 24 saatliğine elektrik verilecek, sonrasında da elektrik yine kesilecek.

Bursaspor ligin kalan bölümünde sahasında Bandırmaspor, İstanbulspor ve Keçiörengücü ile oynayacak.

Kulüpte halen borç nedeniyle doğalgaz da kesik durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.