Hava Durumu

Bursaspor'a niyet Bayer'e kısmet

Yeşil Beyazlı takımın Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik adamlık koltuğuna düşündüğü ancak anlaşma sağlayamadığı Tayfun Korkut, Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'le el sıkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a niyet Bayer'e kısmet

Bursaspor'un uzun süre ilgilendiği Türk teknik adam Tayfun Korkut, Bayer Leverkusen'le anlaştı. Roger Schmidt'le yolları ayıran, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu gibi Türk yıldızları kadrosunda barındıran Alman ekip, sezon sonuna kadar Korkut'la el sıkıştı. Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra gündeme gelen ve listenin de başında yer alan Tayfun Korkut'la anlaşamamış ve Mutlu Topçu'yu takımın başına getirmişti.

BU GÖREVE ÇOK SEVİNDİM

Bayer Leverkusen'in resmi açıklaması sonrası konuşan Korkut, "Bu göreve çok sevindim. Takımın potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyel de beni çok mutlu ediyor. Leverkusen'e uygun bir şekilde ve yerde sezonu bitirmek istiyoruz" dedi. Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nde oynayan Tayfun Korkut, A Milli Takım'da da 42 kez forma giymişti. 42 yaşındaki teknik adam, Hannover 96 ve Kaiserslautern'i çalıştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.