Hava Durumu

Bursaspor'a taze kan

Bursaspor'un prensip anlaşması yaptığı Şamil Çinaz büyük bir camiaya geldiğini söyleyerek, yakalanan başarılara kedisinin de katkı sağlamak istediğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2013 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2013 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a taze kan

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şamil BursasporTV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Orduspor'da kendi adına iyi bir sezon geçirdiğini ancak takımın talihsiz bir şekilde küme düştüğünü ifade eden Şamil, "Orduspor'da iyi geçti deyip parantez içine almak lazım çünkü küme düştük. Talihsizlikler yaşadık. Kendi açımdan, 29 maç yaptım 4 gol attım. İyi bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum. Ama takım olarak neticede kötü sonuç aldık" diye konuştu.

"BURSA MEMLEKETİM"

Bursaspor'dan teklif geldiğinde heyecanlandığını söyleyen Şamil, "Bursa benim memleketim. Tatillerimi hep Bursa'da geçiriyordum. Benim için heyecan verici bir durum. Çok mutluyum. İnşallah hayırlısı olur. Büyük bir camiaya geldim. Son seneler Avrupa Kupaları'na katılan bir kulübe, şampiyon olan bir takıma geldim. İnşallah bu yakaladığımız başarılara bende katkı sağlarım. Taraftarın nasıl coşkulu ve takıma destek çıktığını konuşmamıza bile gerek yok. Bu Avrupa'da da konuşuluyor. Onların önünde oynamak benim için de büyük bir zevk olacak" şeklinde konuştu.

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Takımın yıldız futbolcuları Batalla ve Belluschi'den övgü dolu sözlerle bahseden Şamil, "Batalla üzerine konuşmamıza gerek yok. Çok akıllı, üst seviyede bir futbolcu. Belluschi de öyle. Onlarla oynamak hem benim için bir zevk hem benim futbolumu da geliştireceğini düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.