Hava Durumu

Bursaspor'a Topçu da derman olamadı

Hamza Hamzaoğlu'nun gitmesinin ardından 6 lig maçına çıkan Bursaspor sadece 5 puan toplayabildi. Mutlu Topçu yönetiminde ise 5 mücadelede boy gösteren Yeşil Beyazlılar, sadece 1 puan ortalaması elde edebildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Topçu da derman olamadı

Spor Toto Süper Lig'de 24 hafta da geride kalırken Bursaspor'da beklenilen değişim yaşanmadı. 18 hafta sonunda kötü gidişatın faturası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na kesilirken, yerine Mutlu Topçu getirilmiş, Tunahan Akdoğan'la çıkılan Başakşehir maçı ise yine puansız geçilmişti. Ancak Mutlu Topçu da Bursaspor'a derman olamadı. Yeşil Beyazlı takım Topçu yönetiminde çıktığı 5 maçta sadece 5 puan toplayabildi. Rakiplerine 10 puan bırakan Topçu, Hamza Hamzaoğlu'na göre de oldukça geride kaldı.

TARAFTAR HUZURSUZ

Mutlu Topçu'nun oynadığı 5 maç ile Hamza Hamzaoğlu'nun sezonun ilk yarısında karşılaştığı aynı rakipler göz önüne alındığında Hamzaoğlu'nun Topçu'dan iki kat daha fazla puan topladığı dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Kayseri, Kasımpaşa, Gaziantep ve Osmanlıspor maçlarından 10 puan çıkaran Hamzaoğlu, 18 haftada boyunca ise 1,5 puan ortalaması elde etti. Ancak Mutlu Topçu, 1 puan ortalamasıyla aynı rakiplerden sadece 5 puan toplayabildi. Genç teknik adamın takımın durumunu düzeltmesi beklenirken daha da kötüye giden bir Bursaspor'la karşılaşan camia bir an önce kadronun çıkışa geçmesini istiyor.

HAMZAOĞLU VE TOPÇU'NUN 5 MAÇLIK BURSASPOR KARNESİ

T.DİREKTÖR O G B M A Y AV P
H.HAMZAOĞLU 5 3 1 1 7 4 3 10
MUTLU TOPÇU 5 1 2 2 4 9 -5 5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.