Hava Durumu

Bursaspor avantaj peşinde

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında bugün BŞB Erzurumspor'la deplasmanda karşılaşacak. Saat 16.30'da başlayacak ve A Spor'dan yayınlanacak maçta Yeşil Beyazlılar 19 Aralık'ta Bursa'da oynanacak maç için avantaj elde etmeye çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor avantaj peşinde

HAKEM MURAT ERDOĞAN

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Muğlaspor, dördüncü turunda da Bayburt Özel İdarespor'u eleyerek adını beşinci tura yazdıran Bursaspor bugün çok kritik bir maça çıkacak. Yeşil Be- yazlılar 5. Tur ilk maçında deplasmanda BŞB Erzurumspor'la karşılaşacak. Kazım Karabekir Stadı'ndaki maç saat 16.30'da başlayacak. A Spor'dan naklen yayınlanacak mücadeleyi Murat Erdoğan yönetecek.

LİG'DE GOL DİARRA'DAN

Yalçın Koşukavak'ın öğrencileri Erkan Sözeri yönetimindeki rakiplerini yenerek 19 Aralık Perşembe günü saat 18.30'da Bursa'da oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Erzurumspor bu maçtan önce Edirnespor ve Bodrumspor'u saf dışı bırakmıştı. İki takım arasında bu sezon ligde oynanan maçı Yeşil Beyazlılar Mamadou Diarra'nın attığı golle 1-0 kazanmıştı.

YARIN BURSA'YA DÖNECEKLER

Bursaspor'un Erzurum kafilesi geceyi Erzurum'da geçirecek. Yeşil Beyazlılar yarın sabah erken saatte kentten ayrılarak Bursa'ya dönecek.

VAKIFKÖY'DEN 3 TAKVİYE

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak bugünkü Erzurumspor maçı kadrosuna altyapıdan üç oyuncuyu dahil etti. Yeşil Beyazlı gençlerden Batuhan Kör, Ozan İsmail Koç ve Berk Akgün geniş kadro içinde yer aldı. Her üç oyuncu da Yalçın Koşukavak'ın görev vermesi halinde forma giyecek.

İLK 11'DEN SADECE IGOR

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak BŞB Erzurumspor'la oynayacakları kupa maçında kadroda büyük revizyona gidecek. Genç çalıştırıcı hafta sonunda Adanaspor karşısında ilk 11'de oynayan 10 oyuncusunu Erzurum kafilesine almadı. Adanaspor maçında ilk 11'de forma giyen Igor Koşukavak'ın kararı doğrultusunda Erzurum'a götürüldü. Bursa'da kalan diğer kramponlar yardımcı antrenörler nezaretinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde çalıştı.

GÖZLER SELEZNOV'DA

Bursaspor'un bugünkü BŞB Erzurumspor kupa mesaisinde en büyük kozu Yevhen Seleznov olacak. Ligde fazla forma şansı bulmayan ancak kupada oynanan her iki maçta da ilk 11'de sahaya çıkan Ukraynalı futbolcu Muğlaspor ve Bayburt Özel İdarespor'la mücadelelerinde fileleri havalandırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.