Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ali Ay 'dan önemli açıklamalar

Yeni bir yönetim oluşumu için imza kampanyası düzenlendiği bilgisini aldığını söyleyen Ali Ay, "Çok meraklı arkadaş varsa cebinde de para varsa gelsin buyursun. Ben her şeyi yapmaya hazırım" sözleriyle dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ali Ay 'dan önemli açıklamalar

Bursaspor Başkanı Ali Ay Divan Kurulu'nda konuştu. Gündemi değerlendiren Ali Ay, "Sizin karşınıza 6 maçını kaybetmiş bir başkan olarak değil tam tersi kazanmış olarak gelmek istiyordum ama maalesef futbolda bunlar oluyor" dedi. Ali Ay, "Hatalarımızla yüzleşme zamanı gelmiştir. Hepimizin hayatında hatalar vardır. Ben doğru bir adamım doğru bildiğimi yaparım. Benim de hatalarım oldu. Seçim olunca tüm camia bir araya geliyor. İş paraya gelince bütün camia kaçıyor. Yeni adayların belirlenmesi için çalışma yapılıyormuş. Bir duyum aldım. İmza falan da toplanacakmış. İlk imzayı ben atarım. Çok meraklı arkadaş varsa cebinde de para varsa gelsin buyursun. Ben her şeyi yapmaya hazırım. Çünkü ben Bursaspor'u çok seviyorum" sözleriyle camiaya hodri meydan mesajı verdi.

BELDEN AŞAĞI VURULMASIN

Ali Ay kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan algı operasyonuyla ilgili de sitemlerini dile getirdi. Başkan Ali Ay, "Asıl olan Bursasporluluktur. Ama maalesef kötüye gitmek için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Lütfen belden aşağı vurulmasın. Taraftarımıza algı yapılmasın. Biz Genel Kurul'un oylarıyla seçildik ve onların oylarıyla gideceğiz. Tekrar söylüyorum parası olan arkadaşlar gelsin benimle konuşsun ben gereğini yaparım" ifadelerini kullandı. Finansal konularda basın toplantısıyla kamuoyunu bilgilendireceğini söyleyen Ali Ay, "Mali tabloda çok fazla yere gelemedik. Hayal kırıklığına uğradım ama bu demek değildir ki Ali Ay yönetimi bu işi düzeltmeyecek. Ben Bursaspor'u düzlüğe çıkarıp layıkıyla bırakmak istiyorum. Çünkü arkamdan iyi konuşulmasını istiyorum" diye konuştu.

TÜZÜK'TE NEDEN KONUŞMADIM?

Başkan Ali Ay, "Öyle bir hal aldı ki Tüzük Kongresi'nde konuşma ihtiyacı duymadım. Genel Kurul'un vermiş olduğu karara saygılıyız ama oraya gelen grup hazır olarak gelmiş bir gruptu. Ben ne söylersem söyleyeyim kafalarında belliydi. Benim için en önemli maddelerden bir tanesi yönetim kurulunun 9 kişiye düşürülmesi ve Bursaspor'un halka arzı ile ilgili onay verilmesiydi. Bursaspor'un ne durumda olduğunu biliyoruz. Bu halka arz çok önemliydi. Halka arzı da kaldırdılar. Bursaspor'un halka arz edilecek bir şeyi yok. Eksi 70-80 milyon TL bakiye veren artı aktifleri olmayan bir Bursaspor halka arz edilir mi?" dedi.

BATALLA BANA SORDU

Başkan Ali Ay Pablo Batalla ile ilgili eski Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak'ın söylediği iddia edilen haberle ilgili değerlendirmede bulundu. Ali Ay, "Batalla ile konuştum. Bugün gazetenin birinde talihsiz bir açıklama vardı. Bunu bana sordu. 'Sen işine bak. Gaziantepspor maçına odaklan' dedim. Sarılarak arkadaşların yanına gitti. Yazılanların doğru olduğuna inanmıyorum. Biliyorsunuz o arkadaş da istifasını verdi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.