Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan suç duyurusu

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ve küfür eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan suç duyurusu

Yeşil-beyazlı kulüpte geçtiğimiz sezon alınan kötü sonuçların hedef noktasında yer alan ve istifaya davet edilen Bursaspor Başkanı Ali Ay'a sosyal paylaşım sitelerinde de ağır hakaretler edilmişti. Kendisine yönelik yapılan küfürlü yorumları tespit ettiren Başkan Ay, avukatı Erdinç Sümer ile birlikte Beşevler Şehit İsmail Özbek Polis Merkezine giderek suç duyurusunda bulundu.

Yaptığı suç duyurusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, "Ben aslında çok hoşgörülü bir insanım. Olaylara kardeşçe ve sevgiyle bakarım ama maalesef sosyal medyada öyle olaylar oluyor ki insan ister istemez üzülüyor ve önlem almaya çalışıyor. Ben de avukatımla birlikte polis karakoluna gelerek sosyal medyadan hakaret ve küfür edenler hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu kişilere artık acımak yok. Gelip karakolda ifadelerini verecekler. Gerekli tazminat davalarını da açacağım. Bundan sonra kesinlikle kimseye af yok" dedi.(İHA Özel HABER)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.