Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan Beşiktaş maçı öncesi tarihi özeleştiri!

Oyuncularla bire bir görüşme yapan Ali Ay, "Keşke bu toplantıları daha önce yapsaydım. Bu iş için geç kalmışım. Futbolcularımızın davranışları beni Beşiktaş maçı öncesi umutlandırdı" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ay'dan Beşiktaş maçı öncesi tarihi özeleştiri!

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Özlüce Tesisleri'nde hem fiziksel hem de zihinsel anlamda oyuncuların bu maça hazırlanmaları için yoğun çaba sarf ediliyor. Başkan Ali Ay, başta takım kaptanları olmak üzere tüm futbolcularla bireysel terapi gerçekleştiriyor. Oyuncularla yaptığı görüşmelerin detaylarını Bursa Hakimiyet'e açıklayan Ali Ay, "Bu iş için geç kalmışım. Keşke bu toplantıları daha önce yapsaydım. Aslında en çok kendime kızıyorum" sözleriyle özeleştiride bulundu.

ONLAR DA ÇOK İSTEKLİ

Ali Ay, oyunculardan olumlu geri dönüş aldığının altını çizerek, "Onlar da çok istekliler. Futbolculara güven aşılıyoruz. Bursaspor'un bu olmadığından bahsediyoruz. Son üç maçı unutmalarını, kalan dört maçı da final havasında görmelerini istiyoruz. Bunun meyvelerini toplayacağımıza inanıyorum. Elbette bu tablo değişecek. Bunu hep birlikte başaracağız. Futbolcular da aynı düşünce içindeler. 'Keşke bu toplantıları daha önce yapsaydık' diyorlar. Ben de onların bu davranışlarından sonra kendi adıma iyice umutlandım" ifadelerini kullandı.

UEFA'DA SORUMLULUK BENİM

Bursaspor'un UEFA lisansı alamamasıyla ilgili konuşan Ali Ay, bu konuda tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. Tomas Necid ve Deniz Yılmaz konusunda tüm yükümlülükleri yerine getirdiklerini belirten Ali Ay, "Bakaye Traore'nin 300 bin Euro'su kalmış. Ben arkadaşlara 'Ödemezsek ne olur?' diye sordum. 'UEFA lisansı sıkıntıya girer' diye söylediler. Bu yıl gidemeyeceğimiz için de o parayı ödemedim. Zaten ödeyecek de para kalmadı kulüpte" şeklinde görüş belirtti. Ali Ay, U19 Takımı'nın Şampiyonlar Ligi'ne gidememe tehlikesi konusundaysa "Önümüzde 60 günlük bir süreç var. Ben gerekli finans desteğini verdim. Biraz da artık Bursalı sanayicilerden destek bekliyorum. Elbette bu sıkıntı çözülecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.