Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Körüstan'dan Serdar Aziz müjdesi

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan,Serdar Aziz ve görevinden ayrılan genel direktör Ayhan Barışıcı,hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Körüstan'dan Serdar Aziz müjdesi

Körüstan, imza töreninden sonra açıklamalarda bulunurken, "Son zamanlarda Serdar Aziz ile ilgili ısrar vardı. Serdar'ı satmıyoruz, demiştik. Serdar'la tekrar konuştuk ve sözleşmesini 2018 sonuna kadar uzattık" diye konuştu.

Başkan Körüstan, Arjantinli Batalla konusunda da, "Batalla bizim futbolcumuz. Biz sorunları çözmek için dönmesini bekliyoruz. Takımda oynatmak teknik direktör yetkisindedir ona karışamayız. Sorunları çözmemiz lazım. Ona ulaşamıyoruz" diye konuştu. Sercan Yıldırım konusuna da değinen Başkan Körüstan, şunları söyledi:

"Sercan Bursaspor'un yetiştirdiği iyi bir futbolcu. Eğer bonservis sorununu çözerse anlaşabiliriz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ben gençlere yatırım yapmayı seven bir kişiyim. Gençler olduğu sürece bunların transferine devam edebiliriz. Başka transferler de olabilir. Çok enteresan şeyler olabilir. Boşa çıkan futbolcular oluyor. Musa Çağıran'la Kardemir Karabükspor dışında başka takımlar da ilgileniyor."

Genel Direktör Ayhan Barışıcı'nın istifasıyla ilgili de konuşan Başkan Körüstan, şöyle devam etti:

"Barışıcı benim çok değer verdiğim biri. Aile dostum. Bilgisinden çok faydalandığımız bir kişi. Ben ona çok büyük haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Haksız yere eleştirildi. Sağlık açısından da ben endişe duymaya başlamıştım. Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş bir kişidir. Teşekkür ettik ama onunla ayrılmam söz konusu olamaz. Resmi olarak görev yapmasa da fikrini alacağımız bir kişi."

Sözleşmesini uzatan Serdar Aziz ise şunları söyledi:

"2017'ye kadar sözleşmem vardı. Başkanımızla oturup konuştuk. Üzerimde emekleri olan insanlar. 1 yıl daha sözleşmemi uzattım. İnşallah uzun yıllar Bursaspor'da kalıcı olurum. Sonuna kadar Bursaspor'da oynamak istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.