Hava Durumu

Bursaspor çıkış peşinde!

İbrahim Üzülmez ile birlikte yeni bir sayfa açan Yeşil Beyazlılar, yeni teknik adamıyla ilk maçında Menemenspor'a konuk olacak. Saat 19.00'da Menemen Şehir Stadı'nda start alacak maç beIN Sports Max HD 1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2019 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2019 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor çıkış peşinde!

Son 2 haftayı kazanamadan geçiren Timsah'ta kan değişikliğinin ardından hedef 3 puan...

TFF 1. Lig'de teknik direktör İbrahim Üzülmez ile sözleşme imzalayan Bursaspor, yeni hocasıyla birlikte ilk maçına İzmir deplasmanında çıkıyor. Galibiyete hasret kalan Bursa temsilcisi, bugün Ekol Göz Menemenspor ile karşılaşacak. Menemen Şehir Stadı'nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak. Üst sıralar için 3 puana şiddetle ihtiyacı olan 2 takımın mücadelesini hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Murat Temel yapacak.

Ligde son iki haftadır galip gelemeyen Bursaspor, haftaya 24 puanla 6. sırada girdi. Deplasmanda 4 maçtır yenilmeyen Bursa temsilcisi, bu mücadelelerin ikisini kazandı, ikisinde rakipleriyle berabere kaldı. Yeşil Beyazlılar, önceki 4 deplasman maçında ise yalnızca bir kez kaza-nabilmişti. İzmir temsilcisi ise Bursaspor-'un bir puan ve bir basamak üzerinde yer alıyor. Puanlarının önemli kısmını deplasmanda toplayan ev sahibi; evinde oynadığı ilk 3 maçı kaybetmesinin ardından son 4 maçında ikişer galibiyet ve beraberlikle sahadan ayrıldı.

İmzayı attı yola çıktı

Bursaspor'da dün 1.5 yıllık imza atan İbrahim Üzülmez, ardından bugün oynanacak Ekol Göz Menemenspor maçı için yola çıktı. Karayoluyla İzmir'e giden Yeşil Beyazlılar, İzmir'de konaklayacağı otele geçerek kampa girdi. Timsah'ta İbrahim Üzülmez ayrıca kamp kadrosunu da açıkladı, Bursaspor'da Üzülmez tarafından İzmir'e götürülen 24 kişilik kadroda, "Çağlar, Ataberk, Onurcan, Diarra, Cüneyt, Rüştü, Onur, Latovlevici, Shehu, İsmail, Sedat, Selçuk, Aykut, Burak Altıparmak, Recep, Emirhan, Burak Kapacak, Özer, Seleznov, Ali, Igor, Musa, Atanasov ve Batuhan" yer aldı.

İkisi de hoca değiştirdi

Bursaspor ile Ekol Göz Menemenspor, henüz ilk yarı bitmeden teknik direktörlerini değiştirdi. Bursaspor'da kötü gidişatın ardından görevine son verilen Yalçın Koşukavak'ın yerine İbrahim Üzülmez getirildi. Üzülmez, İzmir deplasmanında Bursaspor'un başında ilk kez maça çıkacak. İzmir ekibi ise sezona Ramazan Kurşunlu ile başlarken, 6. haftada göreve Cenk Laleli geldi. Laleli ile birlikte çıkış yakalayan Ekol Göz Menemenspor, ligde son 9 maçtır kaybetmezken topladığı puanlarla zirveyi zorluyor.

Kubilay ve Anıl sakata geldi

Ekol Göz Menemenspor maçı kadrosuna alınmayan ve İzmir'e götürülmeyen Anıl Karaer ve Kubilay Kanatsızkuş için Bursaspor'dan açıklama geldi. Altınordu maçında rakip takım oyuncusuyla yaşadığı tartışma sebebiyle 5 maç ceza alan Anıl'ın Altınordu maçında sağ ayak navikula kemiğinde darbeye bağlı meydana gelen yoğun kemik ödemi ve bağ yaralanması nedeniyle tedavisine devam edildiği açıklanırken, Kubilay'ın ise sol ayak 3. ve 4. tarak kemiklerinde kemik ödemi ve lisfranç bağ yaralanması olan oyuncunun ağrılarının artması üzerine tedavisine devam edildiği bildirildi.

Sağlam ile 2. randevu

1. Lig'in 16. haftasında bugün İzmir'de oynanacak Ekol Göz Menemenspor-Bursaspor maçını Ankara bölgesi Üst Klasman Hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Murat Temel yapacak olurken, karşılaşmanın 4. hakemi ise Egemen Artun olacak. Kadir Sağlam daha önce Yeşil Beyazlıların deplasmanda İstanbulspor'u 2-1 yendiği mücadeleyi yönetmişti. Sağlam o maçta Bursaspor'un aleyhine bir penaltı verirken, İstanbulspor'dan da Ali Aytemur'a da kırmızı kart göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.