Hava Durumu

Bursaspor çok kritik 90 dakikaya çıkıyor

Her sene merakla beklenen gün geldi. Bursaspor, ligin 31. haftasında Beşiktaş'la kozlarını paylaşıyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor çok kritik 90 dakikaya çıkıyor

Tarihi gün geldi çattı... Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı sahasında konuk ediyor. Son üç haftada kalesinde 16 gol gören ve taraftarına kara günler yaşatan Yeşil Beyazlı takım, hem bu kötü gidişe son vermek, hem de kendisini affettirmek istiyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

SAÇ BAŞ YOLDURDU

Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Bu sezonun ilkyarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada da Yıldırım görev yapmış, verdiği kararlarla Yeşil Beyazlı camiaya saç baş yoldurmuştu. Tecrübeli hakemin bu maçtaki peformansı merakla bekleniyor. Bülent Yıldırım yardımcılığını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak.

İLK 45 DAKİKAYA DİKKAT!

Son haftalarda aldığı sonuçlarla ağızları açık bırakan Bursaspor, son 3 haftada 16 gol yerken bunların 10'unu ilk 45 dakikada kalesinde gördü. Yeşil Beyazlı takım Akhisar maçının ilkyarısını 4-1, Galatasaray maçını 2-0, Rizespor karşılaşmasının da ilk 45 dakikasını 4-0 geride tamamladı. Timsah, Beşiktaş'a karşı ilk dakikalarda temkinli bir oyun ortaya koymayı planlıyor.

EN SON GALİBİYET 2013'TE

Beşiktaş ile ligde oynadığı son 7 maçta sahadan puansız ayrılan Timsah, rakibini en son 2012-2013 sezonunda Bursa'da oynanan karşılaşmada 3-0'lık skorla mağlup etmişti. Bursaspor'un Beşiktaş'ı mağlup eden son kadrosundan sadece Arjantinli yıldız Batalla, mevcut kadroda yer alıyor.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK

Bursaspor-Beşiktaş maçı için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Timsah Arena'da oynanacak mücadele için çevre illerden bin kadar çevik kuvvet takviyesi olacak. Toplamda ise 3 bin polis görev yapacak.

TARAFTAR 17'Yİ İSTİYOR

İki ekip, bu akşam oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 96. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 95 karşılaşmada Bursaspor 16 kez galip gelirken, 43 maçtan yenilgi ile ayrıldı. 36 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.