Hava Durumu

Bursaspor'da Ahmet İlhan bombası

Bursa Hakimiyet’e açıklamada bulunan milli krampon, transferinin imza aşamasına geldiğini belirterek, “Yeşil Beyazlı formayı giymek için gün sayıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ahmet İlhan bombası
Bursaspor’da yeni sezonun ilk transferi gerçekleşmek üzere. Süper Lig’den düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek, Bursa Hakimiyet’e transferiyle ilgili tüm detayları açıkladı. Bursaspor forması için gün saydığını belirten milli futbolcu, “Bursaspor gibi bir takımda oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Transferim bitmek üzere. Menajerim ve Bursaspor yönetimi son detayları görüşüyor. Lig bittiği zaman imza aşamasına geldiği anda bu iş bir telefona bakar. Çağırdıkları an Bursa’da olurum” dedi.

TARAFTAR TAKIMI ATEŞLİYOR

Bursaspor’un Türkiye’nin en önemli taraftarına sahip olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Bursaspor güçlü bir camia. Taraftar takımı ateşliyor. Öylesine coşkulu bir taraftar önünde oynamak çok güzel bir duygu olacak” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş’e de övgüler yağdıran Ahmet İlhan Özek, “Şenol hocam Türkiye’nin en önemli futbol adamlarından biri. Onun takımında oynamak gelişimim açısından büyük avantaj sağlayacak” diye konuştu. Deneyimli krampon Şenol Güneş’in adının başka takımlarla anılmasını ise gazetelerden üzülerek okuduğunu belirtti. 

REKABET BAŞARIYI GETİRİR

Ahmet İlhan Özek, Bursaspor’un ligin en iyi kadrosuna sahip olduğunu da dile getirdi. A Milli Takım’a 6 futbolcunun gittiğini hatırlatmamız üzerine Ahmet İlhan, “Milli takım’a sakatlığım nedeniyle gidemedim. Ayağımın kırılması benim için şanssızlık oldu.  Ama sakatlığım geçti. Bursaspor formasını giydikten sonra Bursaspor’dan yeniden milli takıma seçilmek beni gururlandıracaktır. Şener, Volkan çok iyi görüştüğüm arkadaşlarım” dedi. Tecrübeli futbolcu, oyun bölgesinde birçok ismin olmasını ise “Rekabet başarıyı getirir. Biz takım için oynuyoruz. Kim iyiyse formayı kapar” sözleriyle değerlendirdi. (Barış YALIM)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.