Hava Durumu

Bursaspor'da Daum ile Civelli arasında soğuk rüzgarlar esti

Bursaspor'un dünkü idmanında şok görüntüler yaşandı. Teknik Direktör Christoph Daum, futbolcusu Renato Civelli'ye sert uyarılarda bulundu. Arjantinli futbolcu da buna karşılık verince ortam gerildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2013 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2013 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Daum ile Civelli arasında soğuk rüzgarlar esti

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'un dünkü antrenmanında gergin anlar yaşandı. İdman sırasında futbolcularına özel taktikler veren teknik direktör Christoph Daum ile Renato Civelli arasında tartışma meydana geldi. Taktik üzerine yapılan idmanda Daum ile Civelli, pozisyon alma konusunda birbirleriyle söz düellosuna girdi. İstediği yerde bulunmayan Arjantinli futbolcuya sert uyarılarda bulunan Daum'un sözlerine Civelli de karşılık verince ortam gerildi.

BUZ DEVREYE GİRDİ

Antrenman sırasında yaşanan ve tüm futbolcuların izlediği olay yaklaşık 2 dakika sürdü. İkilinin tartışmasına daha sonra yardımcı antrenör İrfan Buz da katıldı. Christoph Daum, Civelli'yle sırtını dönmesinin ardından devreye Buz girdi. Yardımcı antrenör de bu kez Civelli'ye yapması gerekeni izah ederken, başarılı defans oyuncusu derdini bu kez İrfan Buz'a anlattı. Bu arada Civelli'nin Daum'a parmağıyla iki işareti yapması dikkatlerden kaçmadı.

Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.