Hava Durumu

Bursaspor'da Divan'ı kim tutuyor?

Geçtiğimiz yıllarda hemen her olayda fikrini beyan eden, üyelerini olağanüstü gündemle toplantıya çağıran ve adeta yönetimleri sorguya çeken Divan Başkanlık Kurulu kulübün içinde bulunduğu son durum karşısında sessizliğini hâlâ koruyor, bir türlü harekete geçmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Divan'ı kim tutuyor?

Bursaspor'un adının her gün yeni bir skandalla anılmasına karşın Yeşil Beyazlı kulübün en üst noktası konumundaki Divan Başkanlık Kurulu yaşananlara sadece seyirci kalıyor. Görevi Bursaspor Tüzüğü'nde açıkça belli olan Divan Başkanlık Kurulu'nun Erkan Körüstan başkanlığındaki Bursaspor Yönetim Kurulu'na hiçbir uyarıda bulunmaması ve üyelerini olağanüstü gündemle toplantıya çağırmaması kafaları karıştırıyor. Bazı Divan Kurulu üyeleri bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirirken, Divan Başkanlık Kurulu'na birilerinin dur dediğini iddia ediyor.

SESSİZLİK NE KADAR SÜRECEK?

Bursaspor Tüzüğü'nde Divan Başkanlık Kurulu'nun görevleri açıkça yazıyor. Yılda dört kez toplanan ancak olağanüstü durumlarda Yönetim Kurulu'ndan bilgi alma yetkisine sahip olan Divan Başkanlık Kurulu, geçtiğimiz yıllarda hemen her olayda yaptığı açıklamalarla yönetim kurulunun ve takımın teknik direktörünün dikkatini çekmişti. Başkan'ın tekmeli saldırısı, yönetimin taraftarla, medyayla yaşadığı sorunlar, yapılan transferler ve kulübün çok kısa bir süre içinde borçlanması konularında sessiz kalan Kadir Şankaya başkanlığındaki Divan Başkanlık Kurulu'nun Bursaspor'a yakışmayan bu tabloya daha ne kadar seyirci kalacağı merakla bekleniyor.

Şankaya: “Körüstan bize oda verdi”

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya uzun süren sessizliğine son verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamasında Şankaya, bazı hatalarının olduğunu kabul etti, Divan Kurulu’nun henüz emekleme döneminde olduğunu belirtti ve “Belirtmek isterim ki şu ana kadar olan harcamalarımız tarafımızdan karşılanmıştır. Sadece Erkan Körüstan yönetimi tarafından kulüpte bir oda tahsis edilmiştir. Biz Bursaspor yönetimine dair eleştirilerimizi basın önünde değil, bire bir muhatapları ile yüz yüze ve 3 ayda bir yapılan divan genel kurulumuzda şeffaf bir şekilde üyelerimizin önünde yapmaktayız. Hem de en acımasız biçimde” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.