Hava Durumu

Bursaspor'da galibiyet 10'a hediye

Mustafa Er, "Gençlerbirliği maçında Batalla sahada olacak. Kazanmak için gideceğiz. Sezonu güzel bitirmek istiyoruz. Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Genç oyuncular ağırlıklı bir kadro sahada olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da galibiyet 10'a hediye

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"3 PUANLA BİTİRECEĞİZ"

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın saat 18.00'de deplasmanda ligin son maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er, dün akşam antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarın oynanacak mücadeleyi ciddi anlamda önemsediklerini ve sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini belirten genç teknik adam, "Yarın sezonun son maçı. Bizim için değişen bir şey yok. Kazanmak için gideceğiz Ankara'ya. Evet çok eksiğimiz var ama geçen hafta da vardı. Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Gençlerbirliği için zor bir süreç. Küme düştüler. Onlara da geçmiş olsun demek istiyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"BATALLA OYNAMAK İSTEDİ"

Yarın oynanacak karşılaşmada sezon sonu Bursaspor'a veda edecek Pablo Martin Batalla'yı da oynatacağını belirten Mustafa Er, "Ben kararı tamamen Batalla'ya bıraktım. O kendisi gelmek istedi, Gençlerbirliği maçında bulunmak istedi. Kendisine de teşekkür ederim. Yarın oynanacak mücadelede kendisi de Bursaspor formasıyla 250. maçına çıkacak. Bu da önemli bir olay. Kadroda revizyon olacağını da söyleyen 38 yaşındaki çalıştırıcı, "Genç arkadaşlarımız var burada. Elimizdeki mevcut futbolcularla en iyi kadroyu çıkaracağız. İki haftadır genç futbolcularımızın gelişimine bakıyoruz. Onlarla da başlayabiliriz sonra da oyuna sokabiliriz. Ama mutlaka şans vereceğiz" diye konuştu.

İzinleri ben verdim

Birçok oyuncuya izin vermesiyle ilgili sorulan soruya ise 'futbolculara izinleri ben verdim' şeklinde yanıt veren Mustafa Er, "8-9 oyuncumuz sakat ve cezalı. Biz 4 futbolcuya izin verdik. Onlar da Dünya Kupası'na gidecek futbolcular. Onların da böyle bir talebi oldu. Dinlenip kampa katılmak istediler. Burada tutabilirdik ama burada bulunan futbolcu kendi isteği ile burada bulunsun ki sahada verimli olabilsin. Tamamen benim tasarrufumda. Kendi istekleri olunca, son haftaya motive hazırlanamayacaklarını söyleyince biz de milli maçlar öncesi izin verdik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.