Hava Durumu

Bursaspor'da gündeme bomba gibi düşen sansür skandalında ikinci rezalet

Rıdvan Şen'in Bursaspor'da bulunduğu makama yakışmayan davranışları dün de devam etti. Daha önce Özlüce Tesisleri dışına çıkardığı Sönmez Medya çalışanlarını Şen, bu kez de tesise almadı. Şen'in bu çirkin davranışına gazetecilerden de tokat gibi yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2014 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da gündeme bomba gibi düşen sansür skandalında ikinci rezalet

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Bursaspor'da kendi yönetim kurulunu bile hiçe sayan, gelen tepkilere aldırış etmeyen Rıdvan Şen'in Sönmez Medya'ya karşı takındığı çirkin tutum dün de devam etti. Şen'den emir alan Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin güvenlik elemanları Sönmez Medya çalışanlarını antrenman basına açık olmasına karşın içeriye almadı. Güvenlik elemanları kendilerine ulaşmış bir yönetim kararı olmadığını, direktifi Rıdvan Şen'in verdiğini yineledi ve ayrıca Sönmez Medya hariç diğer basın mensuplarının Özlüce Tesisleri'ne girebileceğini kaydetti.

GAZETECİLERDEN PROTESTO

Bu gelişme üzerine Bursa medyasında görev alan ajans ve kuruluşlar, Özlüce Tesisleri önünde eylem yaptı. Rıdvan Şen'in kararını protesto eden ve fotoğraf makineleriyle kameralarını Özlüce Tesisleri'nin demir parmaklıklı kapısının önünde yere bırakan gazeteciler, Sönmez Medya çalışanları antrenmanları izleyene kadar eylemlerinin süreceğini kaydetti. Bu arada bir medya kuruluşu diğer gazetecilerin eylemine destek vermedi ve tesis içine girerek Yeşil Beyazlı futbolcuların antrenmanını takip etti.

Babasının çiftliği değil

Rıdvan Şen'in Sönmez Medya'ya karşı takındığı çirkin tutuma ilk günden itibaren tepki gösteren ve gerek telefon gerek sosyal medya gerekse e-posta aracılığıyla destek mesajları ileten Bursaspor taraftarı “Özlüce Tesisi kimsenin babasının çiftliği değil” dedi. Taraftardan gelen mesajlar Rıdvan Şen'in Özlüce Tesisleri’ni babasının çiftliği gibi gördüğü, takındığı tavrın Bursaspor ikinci başkanına yakışmadığı yönündeydi.

Kötü gün dostları

Rıdvan Şen'in Sönmez Medya'ya karşı takındığı basın özgürlüğünü hiçe sayan davranışa Bursa'daki biri hariç diğer medya kuruluşları da destek verdi. Doğan Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Cihan Haber Ajansı çalışanları Şen'in uyguladığı sansür sürdükçe Bursaspor'un antrenmanlarını takip etmeyeceklerini kaydetti. Basın özgürlüğünün önüne geçen Şen'in bu davranışında Sönmez Medya'nın yanında hareket eden tüm meslek kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.