Hava Durumu

Bursaspor'da Hakan, Emre ve Pinto takım arıyor

Bursaspor'un beş gün sürecek Antalya kampı bugün başlıyor. Sebastian Pinto, Hakan Aslantaş ve Emre Pehlivan kadroda yer almıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Hakan, Emre ve Pinto takım arıyor

Yeşil Beyazlı futbolcular bugün Antalya'da toplanacak. Teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki ilk antrenman yarın 10.30'da gerçekleştirilecek. Bursaspor beş günlük kamp süresince tek hazırlık maçı oynayacak. Yeşil Beyazlılar 10 Ocak Cuma günü saat 17.30'da Hollanda'nın RKC Waalwijk takımıyla karşılaşacak. Timsah, 12 Ocak Pazar günü son antrenmanını gerçekleştirdikten sonra Bursa'ya dönecek. Daum, takımdan ayrılmak isteyen Sebastian Pinto, Hakan Aslantaş ve genç oyuncu Emre Pehlivan'ı kamp kadrosuna dahil etmedi.

Timsah'a Pilot'tan 3 takviye

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Bursaspor'a pilot takım Yeşil Bursa'dan 3 takviye yapıldı. Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ikinci devre kamp çalışmasını 4 Ocak'tan beri Antalya'da gerçekleştiren Yeşil Beyazlıların yetenekli isimleri Fatih Çakır, Semih Durmuş ve Metehan Bayrakçı, Teknik Direktör Christoph Daum'un isteği doğrultusunda bugün takımının Melas Otel'deki kampından ayrılarak A Takım'ın Antalya Belek'te kampına dâhil olacak.

Hakan, Emre ve Pinto takım arıyor

Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum'un Antalya kampı kadrosuna almadığı Emre Pehlivan, Hakan Aslantaş ve Sebastian Pinto'dan kendilerine takım bulmaları istendi. Altyapıdan yetişen genç oyuncu Emre Pehlivan için özel rapor veren Alman çalıştırıcının, yetenekli oyuncunun sözleşmesinin uzatılarak 1,5 yıllığına kiralık olarak gönderilmesini istediği bildirilirken, Emre için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un devreye girdiği ancak kiralık formülüne sıcak bakmadıkları öğrenildi. Takımdan ayrılmak isteyen Hakan Aslantaş'a ise Elazığspor ve Gaziantepspor talip.

KAMP KADROSU

Bekir Sevgi
Harun Tekin
Okan Koçuk
Sebastien Frey
İbrahim Öztürk
Michael Basser
Taye Taiwo
Renato Civelli
Serdar Aziz
Şener Özbayraklı
Ferhat Kiraz
Fernando Belluschi
Murat Yıldırım
Musa Çağıran
Ozan İpek
Şamil Çinaz
Tuncay Şanlı
Yasin Pehlivan
Colin Kazım
Enes Ünal
Stanislav Sestak
Ozan Tufan
Fernandao Santana
Oğuzhan Aynaoğlu
Semih Durmuş (Yeşil Bursa)
Fatih Çakır (Yeşil Bursa)
Metehan Bayrakçı (Yeşil Bursa)






 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.