Hava Durumu

Bursaspor'da hangi taşlar yerinden oynayacak?

Samet Aybaba'nın Erzurumspor maçında nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı büyük merak konusu. Tecrübeli teknik adam cezalı Ertuğrul'un yerine Barış ve Vergini arasında tercih yapacak. Aybaba, Tunay ve Lima arasında da gidip geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hangi taşlar yerinden oynayacak?

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

İKİ SAKAT BİR CEZALI VAR

Akhisarspor karşısında alınan 4-2'lik galibiyetle büyük sükse yapan Bursaspor'da bu hafta Erzurumspor'la oynanılacak maç öncesi teknik direktör Samet Aybaba'nın kafası hayli karışık. Deneyimli teknik adam hangi kadroyla sahaya çıkacağının planlarını yaparken, dizilişte bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Bursaspor Erzurumspor karşısına sahaya yine klasikleşen 4-2-3-1 düzeninde yerleşecek. Ancak takımdaki eksiklikler ve bazı oyuncuların inişli çıkışlı form durumu Samet Aybaba'nın işini zorlaştırıyor. Yeşil Beyazlılar'da Diafra Sakho ve Bogdan Stancu sakatlıkları, kaptan Ertuğrul Ersoy da kart cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Allano Lima ise takıma geri dönecek.

SAĞ KANATTA İŞLER KARIŞIK

Savunmada Ertuğrul Ersoy'un olmaması bu mevki için iki alternatifi gündeme getiriyor. Asıl oyun bölgesi sağbek olan ve zaman zaman stopere geçen Barış Yardımcı ve Santiago Vergini'den hangisi Chedjou'nun partneri olacak belirsizliğini koruyor. Vergini şu ana kadar sergilediği performansla sınıfı geçemedi. Barış eğer stopere çekilirse sağbekte Akhisar'da 28'inci dakikada kulübeye alınan Burak Kapacak forma giyecek. Aynı durum sağ kanat için de geçerli. Akhisar'da kanada geçmesiyle iyi iş çıkaran Tunay Torun'un maça ilk 11'de başlama ihtimali yüksek. Bu durumda Allano Lima hamle oyuncusu olarak kullanılacak. Lima eğer ilk 11'de forma giyerse Samet Aybaba bu kez Tunay ile Henri Saivet arasında tercih yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.