Hava Durumu

Bursaspor'da hareketli dakikalar

Bursaspor Kulüp Başkanı Körüstan, eski futbolcuları Volkan Şen ve Sercan Yıldırım ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hareketli dakikalar

 Bursaspor Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, yeşil-beyazlıların şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunda kadroda yer alan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, ''Volkan Şen'i bonservisi ile alıyoruz. Sercan Yıldırım'ı opsiyonlu veya kiralık olarak alacağız'' dedi.

Körüstan, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Volkan Şen'in transferi konusunda ufak tefek pürüzler olduğunu, bunların giderileceğini söyledi.

Sercan Yıldırım için de Galatasaray ile neredeyse anlaştıklarını belirten Körüstan, "Her ikisi de Bursasporumuzun yetiştirdiği iyi futbolcular, şampiyonlukta Bursaspor'a katkısı olmuş arkadaşlarımız. Bursaspor'da onları görmek, hem bizleri hem de taraftarlarımızı mutlu edecektir. Kendileri de dönmekten dolayı büyük mutluluk duyacaklardır. Volkan Şen'i bonservisi ile alıyoruz. Sercan Yıldırım'ı opsiyonlu veya kiralık olarak alacağız. Onun anlaşmasını daha bitirmedik" diye konuştu.

Manisaspor'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz'ın transferinin de yeşil-beyazlı yönetimin gündeminde olduğunu dile getiren Körüstan, "İkinci Başkan Rıdvan Şen ve Barış Güçlü, şu an Manisa'da. Büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşir diye düşünüyorum. Bekir Ozan Has ile ilgili ise biliyorsunuz, Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu, onunla ilgili bir gelişme yok" ifadelerini kullandı.

Körüstan, genç futbolcu transferlerinin devam edebileceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.