Hava Durumu

Bursaspor'da hedef 3 puan

Yeşil beyazlılar, kupa mücadelesini kayıpsız sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2014 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2014 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hedef 3 puan

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında Akhisar Belediyespor’u mağlup ederek, büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Bursaspor, yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında Akhisar Beledeyispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grup maçlarına 3 puanla başlayan iki takımın mücadelesinde taraflar galibiyet bekliyor. Yeşil- beyazlılar ilk maçında sahasında Sivasspor’u 2-1 ile geçerken, Akhisar Belediyespor ise zorlu Eskişehir deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Akhisar Belediyespor bu sezon kendi sahasında gösterdiği performans ile takdir topluyor. Öte yandan Bursaspor ise, deplasmanlarda daha etkili futbol ortaya koyuyor. İki takımın ligin ilk devresinde Bursa’da karşılaştı ve karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR İLE 4. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 4. randevuya çıkacak. İlk defa geçtiğimiz sezon karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki 3 karşılaşmada takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. İki takımda bu karşılaşmalarda 3’er gol atmayı başardı. Ayrıca iki takımda Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk defa birbirlerine rakip olacak.

DÜDÜK ÖZCAN’IN

Bursaspor’un yarın Akhisar Belediyesi ile deplasmanda oynayacağı maçı Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Gökmen Olgaç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Emre Malok olacak.

MUHTEMEL 11

Bursaspor’un yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçın şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniliyor:
“Frey, Ozan, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak, Fernandao.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.