Hava Durumu

Bursaspor'da hedef 6'da 6!

Yeşil Beyazlılar 3'ünü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda, 3 tanesini ise deplasmanda oynayacağı maçlarda 3 puan istiyor. Tİmsah bu zorlu periyodu kayıpsız geçerek Süper Lig'e dev bir adım atma planı yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hedef 6'da 6!

TFF 1. Lig'de şu ana kadar 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Bursaspor'da hedef ilk yarının sonuna kadar olan tüm maçları kazanmak olarak belirlendi. Yeşil Beyazlılar milli aranın ardından bu hafta sonu ilk olarak 12. hafta mücadelesinde sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Timsah bu maçın ardından ise 13. haftada deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelirken 14. haftada Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Giresunspor'u konuk edecek. Yeşil Beyazlılar 15. haftada ise Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak.

KAYIP İSTENMİYOR

16. haftada deplasmanda Menemenspor ve 17. haftada içeride Hatayspor ile oyna-yacağı maçlarla ilk yarıyı tamamlayacak Bursaspor'da hedef 21 puan. Timsah bütün maçlarını kazanarak devreye hem lider olarak girmek hem de tüm rakiplerine gözdağı vermek istiyor. Yeşil Beyazlılarda geçtiğimiz gün teknik direktör Yalçın Koşukavak sosyal medyadan birçok açıklama yaparken, takımın oyununun daha iyi olacağını ve camia olarak bütünleşilmesi halinde Süper Lig'e geri döneceklerini belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.