Hava Durumu

Bursaspor'da ilk oturum bugün

Bursaspor'da olağan genel kurulda ilk oturum bugün yapılacak. Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki genel kurulun toplanması için 2 bin 197 üyenin haziruna imza atması gerekiyor. Çoğunluğun sağlanmasının beklenmediği kongrenin ikinci toplanma tarihi ise 26-27 Mayıs.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da ilk oturum bugün

ÇOĞUNLUK ARANACAK

Bursaspor'da bugün genel kurul heyecanı yaşana-cak. Yeşil Beyazlı kulübün olağan genel kurulunda ilk oturum bugün Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılacak. Toplam 5 bin 599 üyesi bulunan Bursaspor'un olağan genel kurulunda oy kullanma hakkına sahip delege sayısı 4 bin 392. Genel kurulun bugün toplanması için üye tam sayısının yarısının bir fazlası olan 2 bin 197 delege-nin saat 13.00'e kadar imza atması gerekiyor.

DÖRT ADAY YARIŞACAK

55 yıllık kulüp tarihinde sadece bir kez ilk oturum-da genel kurul gerçekleştiren Bursaspor'da bugün çoğunluğun sağlanması neredeyse im-kansız olarak kabul ediliyor. Başkan adayları da hazırlıklarını bu doğrultuda yaptı. Bursa-spor'un genel kurulunda toplam 4 aday başkanlık için yarışacak. Mevcut başkan Ali Ay'ın yanı sıra Hüseyin Akdemir, Ahmet Bozdemir ve Lemi Keskin kongre öncesi adaylığını açıklayan diğer isimler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.