Hava Durumu

Bursaspor'da kale yine Canberk'e emanet

Bursaspor'da Ankaragücü karşısında kaleci Erhan Erentürk'ün oynamaması kesinleşti. Zorlu mücadelede Yeşil Beyazlılar'ın kalesini Tuzlaspor maçında olduğu gibi Canberk Yurdakul koruyacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kale yine Canberk'e emanet

Bursaspor'da Samsunspor maçında sakatlanan, İstanbul'a götürülmesine karşın Tuzlaspor karşısında son anda ağrılarının artması üzerine kadrodan çıkarılan kaleci Erhan Erentürk'un durumu belli oldu. Deneyimli file bekçisi bu hafta Ankaragücü ile oynanılacak maçta riske edilmemek için dinlendirilecek ve takımdaki yerini alamayacak. Erhan Erentürk'te grade 2 yaralanması oluştuğu ve yırtık oluşmaması adına bu yönde bir karar alındığı ifade edildi.

ELDİVENLERİ YİNE ELE GEÇİRDİ

Erhan Erentürk'ün yokluğunda Bursaspor'un Ankaragücü karşısında kalesini yine Canberk Yurdakul koruyacak. Eldivenleri alan 18 yaşındaki file bekçisi geçen hafta Tuzlaspor karşısında özellikle ilk 15 dakikada rakip forvet Pederser'in etkili performansı karşısında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti. Geçen yıl Bursaspor kalesini 9 maçta koruyan Canberk Yurdakul bu sezon alternatif olmasına karşın takımın öne çıkan isimleri arasında yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.