Hava Durumu

Bursaspor'da olmak film gibi

Yeşil Beyazlı takıma geldiği günden beri büyük katkılar sağlayan ve taraftarın da sevgilisi haline gelen Hakan Aslantaş, "Çok büyük takımdayım. Sanki rüyadayım. Ne yaptığımı bilmiyorum. Düşünüyorum bu kadar maç oynadım, taraftar beni sevdi, üzüntüler, sevinçler yaşandı. İnanın bana Bursaspor'da olmak film gibi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da olmak film gibi
Bursaspor'un geçen sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ve kısa sürede hem takıma büyük katkılar sağlayan hem de taraftarın göz bebeği haline gelen Hakan Aslantaş, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca en mutlu anları yaşadığını belirten Aslantaş, "Benim için tarihi bir transfer oldu. Bursaspor'a gelebilmek için büyük fedakarlıklar yaptım. Paramı almadım. Başkanımız da sağ olsun bonservis bedeli vererek beni transfer etti. Hayalim gerçekleşti. Çok büyük bir takımdayım. Ne olduğunu inanın hala anlamış değilim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Düşünüyorum bu kadar maç oynadım, taraftar beni sevdi, üzüntüler, sevinçler yaşandı. İnanın bana Bursaspor'da olmak film gibi" dedi.


HER SANİYE DÜŞÜNÜYORUM

Alternatif oyuncu olarak geldiğini belirten ancak Ertuğrul Sağlam'ın kendisine güvendiğini dile getiren Hakan Aslantaş, şunları söyledi: "Sezonun ikinci yarısında geldim ve düşünmeye hiç vaktim olmadı. Şu anda vaktim var ve düşünüyorum. Kendimi çok şanslı buluyorum. Her saniye Bursaspor'da olduğumu hatırlayıp heyecanlanıyorum. Tarif edilemez bir şey bu. Geldiğimde alternatif futbolcuydum. Sakatlıklar oldu şans buldum. Hocamız da bana güvendi sağ olsun. Elimden ne geliyorsa, ne kadar gücüm varsa Timsah için yapacağım. Söz veriyorum"

ENTERESAN BİR YAPIM VAR

Hırslı bir yapısı olduğundan bahseden 27 yaşındaki futbolcu, "Enteresan bir yapım var. Yenerken çok seviniyorum. Yenilirsek de inanılmaz üzülüyorum. Ortasını bir türlü bulduramıyorum" ifadelerini kullandı. Hakan, Yeşil Beyazlı taraftara ise övgü dolu sözler söyleyerek, "Kupa maçında bir kez daha gördüm ki tarif edilmez ve çok büyük bir taraftarımız var. Türkiye'de bizim takımdan daha iyi bir taraftar topluluğuna sahip başka bir kulüp yok. Her futbolcuya böyle bir taraftar nasip olmaz" şeklinde konuştu.


BİZ 4-0 YENİLDİK ONLAR 4-0 KAZANDI

Bursaspor taraftarını çok sevdiğini ve sadece onları yaşayarak anlayabileceğini belirten Hakan Aslantaş, Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası maçında kendilerinin 4-0 mağlup olduğunu ancak Yeşil Beyaz sevdalılarının 4-0 galip geldiğini belirtti.



Haber:
 Barış YALIM
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.