Hava Durumu

Bursaspor'da oynadığımı keşke babamda görebilseydi...

Yeşil Beyazlı takımın Kartalspor’dan transfer ettiği Ethem Pirgül, Bursaspor’da kalıcı olmak istediğini söyledi. Yakın zamanda babasını kaybeden genç krampon neye üzülüp sevineceği konusunda gidip geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2014 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2014 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da oynadığımı keşke babamda görebilseydi...

Bursaspor’un Kartalspor’dan renklerine kattığı Ethem Pirgül, Yeşil Beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Öncelikli hedefinin Bursaspor’da kalıcı olmak olduğunun altını çizen Ethem, “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Çok çalışıp kendimi göstermek istiyorum. Öncelikli hedefim kalıcı olmak” dedi. Musa Çağıran’ı milli takımından tanıdığını belirten ve kendisine çok yardımcı olduğu için teşekkür eden genç futbolcu, Serdar Aziz ile ilgili ise, “Serdar çok iyi bir stoper. Onun izinden gitmek istiyorum. Örnek aldığım futbolculardan biri” ifadelerini kullandı.

MEKANI CENNET OLSUN

Takımda kalıcı olmak için devamlı çalışmak gerektiğini dile getiren Ethem Pirgül, “Zamanın neyi göstereceğini bilemiyorum. Kalıcı olmak istiyorum. Öncelikli hedefim her zaman bu olacak” şeklinde konuştu. Yakın zamanda babasını kaybeden Ethem, konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Bir üzüntülü bir de sevinçli haber aynı anda geldi. Neye sevinip neye üzüleceğimi anlamadım. Mekanı cennet olsun. Keşke bugünleri görebilseydi”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.