Hava Durumu

Bursaspor'da Ozan İpek şoku

Sağ diz çapraz bağlarında kopma meydana geldiği için ameliyat kararı alınan Bursasporlu Ozan İpek'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ozan İpek şoku

Avusturya kampında Eintracht Frankfurt ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve çekilen MR'ı sonucu sağ iç yan bağında gerilme tespit edilen Ozan İpek'in 7 ila 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Avrupa maçları öncesi şanssız bir sakatlık geçiren Ozan, Vojvodina karşılaşmalarında forma giyemedi.

AĞRILARI ARTTI

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen antrenmanda ağrıları artan Ozan İpek'in MR'ı çekildi. İlk yapılan açıklamada adalesinde yaygın ödem tespit edilen yıldız futbolcuda yırtığın bulunmadığı, değerlendirmenin tam yapılamadığı ifade edildi.

İKİ AYRI DOKTORA GİTTİ

Kulüp doktorları tarafından Ozan'ın sağ diz çapraz bağlarında yırtık tespit edilince gözde oyuncu, önce İstanbul'da Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr.Ömer Faruk Taşer'e ardından da İzmir'de bulunan Spor Hekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Bülent Zeren'e gitti. Kontrollerde tam kopma olmadığı, ancak bu şekilde futbol hayatına devam etmesinin ise başka sorunlara yol açabileceğinden ameliyat olmasını uygun görüldü.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Bursaspor Kulübü Doktoru Müjdat Enginsu', bugün Ozan İpek’in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Futbolcumuz Ozan İpek, Eintracht Frankfurt maçında sakatlanmasının ardından geçen 3 haftalık süreçte kendisine çeşitli egzersizler ile adelesinin güçlendirilmesi yönünde antrenmanlar yaptırıldı. Ancak üçüncü hafta sonunda antrenman esnasında sakatlığı yeniden nüksetti. Yaptığımız klinik kontrollerde daha önce konservatif olarak tedavi edilmeye çalışılan ön çapraz bağın 13.08.2013 tarihinde yapılan artroskopi sonucunda tek demetinin tamamen kopuk olduğu tespit edildi. Kendisine ön çapraz bağının tamir edilmesi için ameliyat önerdik. Ameliyatın ardından Ozan’ın en erken 6 ay sonra sahalara dönmesini bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.