Hava Durumu

Bursaspor'da Ozan Tufan fırtınası

Bursaspor'un genç futbolcusu sezon başında Vakıfköy'e hapsedilirken, 2014'e girilmesiyle birlikte Daum'un favori oyuncularından biri oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2014 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2014 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ozan Tufan fırtınası

Kups  Kuopio'ya 2012-2013 sezonunda attığı golle Avrupa Kupaları’nın en genç golcüsü olarak tarihe geçen Ozan Tufan, bu sezon Hikmet Karaman'ın görevine son verilmesinin ardından Vakıfköy'e hapsedilmişti. A takım ile antrenmanlara çıkmayan Ozan, yeni yıl ile birlikte Christoph Daum'un adeta gözdesi haline geldi.

KAMPIN GÖZDESİ OLDU

Antalya kampına götürülen ve Alman teknik adamın gözüne giren Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ile Michael Chretien Basser'in sakatlığının olması sebebiyle Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Sivasspor'a karşı forma giydi. Genç oyuncu hem savunmada hem de hücumda gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

SİVASSPOR MAÇINDA OYNADI

Ardından forma şansı bulamasa da Daum tarafından sürekli 18 kişilik kadroda yer alan Ozan, Kazım'ın sakatlanması sebebiyle bu sefer ligde oynama fırsatı buldu. Genç oyuncu Sivasspor karşısında sağbek oynarken, Eskişehirspor mücadelesine sağ açık olarak çıktı. Ozan Tufan bu karşılaşmada da kendine güvenenleri mahcup etmedi.

ASİSTİNİ DE YAPTI

Bursaspor'un genç kramponu 71 dakika sahada kalırken, Fernandao'nun attığı ikinci golün de asistini yaptı. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu Dede karşısında iyi bir performans ortaya koyan Ozan, Atatürk Stadı'nı dolduran taraftarlardan yine büyük bir beğeni topladı. Ozan Tufan takımda uzun zamandır sıkıntı yaşanan orta yapma konusunda da ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. (Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.